Nationale Klimaatweek startsein voor vernieuwd duurzaam beleid van de coöperatie A.A.S.

Vandaag wordt het startsein gegeven voor de Nationale Klimaatweek. In die week (die loopt t/m 5 november) laat het hele land zien wat er in Nederland allemaal al gebeurt en nog moet gebeuren om de klimaatdoelen van 2030 te halen.

Nicole Spenkelink, algemeen directeur van de coöperatie A.A.S. Schadeherstel: “Voor A.A.S. is de Nationale Klimaatweek een mooi startsein voor het delen van onze duurzame plannen. We hebben goed nagedacht hoe we met elkaar meer impact kunnen gaan maken en zullen onze plannen in de komende tijd bekend maken en uitrollen. Daarom zijn wij ook aangesloten als Klimaatsupporter. Als coöperatie van zo’n 87 zelfstandige autoschadeherstelbedrijven kunnen we samen meer bereiken dan een individu alleen. Deze kracht van “samen” zetten we daarom ook graag in op het gebied van duurzaamheid. Met grote en kleine initiatieven gaan we echt impact maken. Dat resulteert in serieuze ambities als het gaat om CO2 reductie tot ludieke laagdrempelige acties omdat kleine beetjes ook helpen. Volgende week nemen we onze opdrachtgevers mee in onze plannen tijdens de A.A.S. Ronde Tafel op 4 en 5 november en daarna het grote publiek. Wordt vervolgd!

Over de Nationale Klimaatweek

De Nationale Klimaatweek is onderdeel van ‘Iedereen doet wat’, de overheidscampagne over de klimaattransitie. De Nationale Klimaatweek vindt plaats onder aanvoering van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Bekijk via onderstaande button alle activiteiten die georganiseerd worden tijdens de Nationale Klimaatweek.

Bekijk activiteiten

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel