Vorige week maakten wij al bekend het initiatief van auto.nl, #zorgheldenauto, een warm hart toe te dragen. We konden toen al melden 28 auto’s ter beschikking te stellen aan auto.nl om te matchen aan zorghelden die in deze crisistijd zo goed een auto kunnen gebruiken om van en naar hun werk te gaan.

Dit prachtige initiatief van auto.nl is niet onopgemerkt gebleven. Het programma Hart in Aktie (SBS6) ontving namelijk een hulpvraag van een zorgheld en ging op zoek naar een auto. Hierdoor kwamen zij het initiatief #zorgheldenauto tegen en het balletje is gaan rollen.

A.A.S. Autoschade Centrum Hilversum
Hart in Aktie op bezoek bij A.A.S. Autoschade Centrum Hilversum

Bezoek van Wendy

Uiteindelijk mochten wij vorige week vrijdag Wendy van Dijk ontvangen op onze locatie in Hilversum waar wij haar de sleutels hebben overhandigd van een prachtige #zorgheldenauto. In de uitzending is te zien hoe zij vervolgens de zorgheld in kwestie gaat overvallen op haar werk en haar verrast met deze #zorgheldenauto. Daarnaast kon onze directrice Nicole Spenkelink Wendy ook mededelen dat wij bovenop alle auto’s die wij vorige week ter beschikking hebben gesteld, nog eens 23 #zorgheldenauto’s extra beschikbaar stellen! Uitzending gemist?

Bekijk hier de uitzending

#zorgheldenauto - Nowosielski Autoschade
#zorgheldenauto ter beschikking gesteld door A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

52 #zorgheldenauto’s

In totaal hebben wij nu 52 #zorgheldenauto’s die klaar staan voor helden in de zorg die een auto nodig hebben om gemakkelijk van en naar hun werk te gaan waar zij een topprestatie moeten leveren. Een deel van deze auto’s is reeds gematcht aan een zorgheld, bijvoorbeeld bij Dick’s Autoschade in Vlaardingen, waar zij gisteren een zorgheld mochten verblijden met wederom een fantastische #zorgheldenauto. We zijn ontzettend trots dat onze schadeherstellers in deze moeilijke tijden dit gebaar maken!

#zorgheldenauto - Dick's Autoschade Vlaardingen
#zorgheldenauto ter beschikking gesteld door A.A.S. Dick's Autochade in Vlaardingen

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel