5 april 2024

Vijf A.A.S. schadeherstelbedrijven beloond met de Groene Duim-trofee van Centraal Beheer

Pers

Bij de jaarlijkse uitreiking van de Groene Duim zijn maar liefst vijf A.A.S. schadeherstelbedrijven in het zonnetje gezet door Centraal Beheer. ATH in Duiven, Vermeulen Autoschade in Krimpen aan de Lek, Heuvelland Schadeherstel in Margraten en in Elsoo en Autoschade Barendrecht mochten namelijk een ‘duimpje omhoog’ in ontvangst nemen, een beoordeling gegeven door de klanten van Centraal Beheer zelf.

In totaal zijn er 10 Groene Duimen uitgereikt in Nederland waarbij elk autoschadeherstelbedrijf een klantbeoordeling heeft gekregen van een 9 of hoger. Nicole Spenkelink, algemeen directeur A.A.S.: “Het is een buitengewone eer om te zien dat vijf van onze aangesloten bedrijven zo'n indrukwekkende erkenning ontvangen van haar klanten. En voor ATH uit Duiven is het maar liefst voor de tweede maal op een rij. Een prestatie om trots op te zijn!”

Klantgedreven

We meten al meer dan 10 jaar de tevredenheid van de klant aan de balie bij onze schadeherstelbedrijven. En daarvoor worden allerlei instrumenten ingezet. Van trainingen tot de inzet van mystery visits, van klantenpanels tot optimaliseren van de digitale klantreis. Daarin blijven we stappen zetten. Mooi te zien dat onze bedrijven daarin ook worden beloond met hoge klanttevredenheidsscores”, aldus Spenkelink.

Centraal Beheer

Met een netwerk van meer dan 500 schadeherstelbedrijven verspreid over het hele land, heeft Centraal Beheer een zorgvuldig geselecteerde groep vakmensen die zich inzetten om autoschades te herstellen. Na elke reparatie vraagt Centraal Beheer de klanten naar hun ervaring met de dienstverlening van de aangesloten schadeherstelbedrijven. De best presterende schadeherstelbedrijven ontvangen de Groene Duim trofee.

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel