18 december 2019

A.A.S. Autoschade Service Udenhout (ASU) heet voortaan A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade

Pers

De naam van A.A.S. Autoschade Service Udenhout (ASU) wijzigt per 1 januari 2020 in A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Udenhout. Naast Udenhout zijn er vestigingen in Waalwijk en Oosterhout. Edgar van Mierlo, eigenaar van alle vestigingen, geeft aan dat er gekozen is voor een naamswijziging om de herkenbaarheid in de regio te vergroten en om de eenheid tussen de drie vestigingen te versterken.

Zelfde service

Behalve een nieuwe naam blijft alles onveranderd bij de vestiging in Udenhout. In Udenhout worden, net als bij de overige vestigingen, voornamelijk auto’s en autoruiten hersteld.

Oprichter

Hans van Mierlo was de oprichter van het familiebedrijf. In 1974 opende hij in het centrum van Waalwijk een schadeherstelbedrijf. Onder zijn leiding ontwikkelde het bedrijf zich tot een gevestigde naam in de regio. Later opent Hans van Mierlo in Waalwijk onder dezelfde naam ook een interieurspuiterij.
Zoon Edgar neemt in 2002 de autoschadeherstelvestiging in Waalwijk over van zijn vader. In 2011 breidt hij uit naar de regio Udenhout door ASU over te nemen. Deze vestiging zal de jaren na de overname zijn oorspronkelijk naam houden. Tot nu.
De naamswijziging is ook een gevolg van de opening van een derde schadeherstelvestiging in Oosterhout in mei van dit jaar. Deze nieuwe vestiging kent een bijzonder verrassende huiskamer-inrichting en is voorzien van de allernieuwste technieken en werkplaatsinrichting. In totaal zijn er inmiddels meer dan 35 werknemers werkzaam bij A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade. Alle vestigingen zijn lid van de schadeketen A.A.S.

A.A.S.

Hans van Mierlo Autoschade is lid van A.A.S.: een coöperatie van zelfstandige schadeherstelbedrijven met inmiddels 87 aangesloten vestigingen, door heel Nederland. De coöperatie kenmerkt zich door succesvol samen te ondernemen waarbij het eigen ondernemerschap voorop staat. Het hoofdkantoor van A.A.S. is gevestigd in Breda.

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel