29 april 2019

A.A.S. Autoschade Emmeloord opent zijn deuren

Pers

Voormalig Care pand aan de Traktieweg is weer actief als autoschadeherstelbedrijf. Vanaf 1 mei kunnen alle berijders met auto en/of ruitschade weer terecht op een vertrouwde plek in Emmeloord, namelijk aan de Traktieweg 2, gelegen tussen de Opel dealer Rijkmans en Jacob Schaap Select.

Daar start namelijk schadeherstelondernemer Wilfred Herder samen met zijn zakenpartner Arjan van den Berg het zesde autoschadeherstelbedrijf in het voormalige pand van Care Autoschade. Mede-eigenaar Arjan: ”Voor het herstel van je autoschade, wil je graag in de buurt een vertrouwd adres hebben. Het heeft vaak al genoeg impact, zo’n botsing. Dan wil je goed geholpen worden en dan ben je bij ons aan het juiste adres”, aldus Arjan. “We hebben zo’n 1100 m2 meter werkplaatsoppervlakte en starten met een klein team. De bedoeling is dat we uitbreiden naar acht vakspecialisten’’.

Regelen alles van A tot Z

“Zo regelen wij alles direct met je verzekeringsmaatschappij. We werken tenslotte voor veel verzekeraars en kennen de klappen van de zweep. We ontzorgen onze klanten van A tot Z, van het helpen met het invullen van het schadeformulier tot het regelen van de afhandeling van de schade direct met de maatschappij. En er staat altijd vervangend vervoer voor u klaar”, aldus Arjan. Dat geldt natuurlijk ook voor lichte bedrijfswagens.

Ook als je de schade zelf moet of wilt betalen

Ook voor schade die je zelf zou moeten betalen (omdat je niet allrisk verzekerd bent) of liever zelf betaalt (omdat anders je no-claim vervalt), kun je terecht aan de Traktieweg 1. Voor een aantal kleine schades gelden vaste prijzen, kijk maar op www.aas-dagherstel.nl. Arjan: “Deze kunnen we ook nog gegarandeerd binnen één dag herstellen. Zo ben je snel af van die lelijke kras of parkeerdeukje. En heb je een grotere schade, maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor je. Kom gewoon langs zodat we goed de schade kunnen beoordelen en dan zoeken we samen naar een oplossing. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van zogenaamde groene delen. Dat zijn gebruikte delen die meestal ook nog een stuk goedkoper zijn. En het helpt het milieu want je zorgt voor minder afval. Hoe mooi is dat!”

Aangesloten bij A.A.S.

De naam zegt het al: A.A.S. Autoschade Emmeloord. A.A.S. is een landelijk netwerk van de betere schadeherstelbedrijven in Nederland. Van Groningen tot Maastricht kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig schadeherstel, vier jaar garantie en optimaal schadeherstel door continue scholing. Allemaal zekerheden die garant staan voor echt vakmanschap.

Collega-bedrijven

Onderdeel zijn van een groep bedrijven, heeft ook veel voordelen voor de klant. Arjan: “We hebben vestigingen in Leusden, Dronten, Lelystad, Zutphen en in Den Haag. En kennen ook nog gespecialiseerde vestigingen namelijk voor caravan & camper herstel Omnia CCS Flevoland in Lelystad en Stikvoort Avada in Leusden gespecialiseerd in aanhangers. Arjan: “We hebben alle kennis in huis en ook alle equipment. Elke vestiging kan in principe alle schades repareren maar soms heb je toch specialistische kennis nodig. Zo hebben we in Leusden zelfs Jaguar en Bentley erkend schadeherstel. Voor elk schadevraagstuk kunnen we u echt de beste oplossing bieden.”

Adresgegevens

24 uur per dag telefonisch bereikbaar en de koffie staat altijd klaar:
Traxieweg 2
8304 BA Emmeloord
T: 052 774 50 10
E: info@autoschadeemmeloordbv.nl

Tot ziens bij A.A.S. Autoschade Emmeloord!

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel