4 juni 2024

Nieuw hoofdstuk

Onze verhalen

De afgelopen week is er unaniem gekozen door onze Algemene Ledenvergadering voor een nieuw bestuursmodel. Een model waarbij het bestuur wordt omgevormd naar een Raad van Commissarissen met een nieuwbakken externe voorzitter. Dat is nodig, gezien alle belangen en (nog) snellere marktontwikkelingen.

Geschreven door Nicole Spenkelink, directeur bij A.A.S. Schadeherstel 

Toch brengt zo'n mijlpaal je altijd weer terug naar het begin. De leden vanaf de start, het bestuur waar alles mee begon en onze 1e voorzitter. Even waren onze wegen gescheiden door zakelijke overwegingen. Maar de cirkel is rond, Arnold Hagen, onze voorzitter van het 1e uur is alweer even terug als A.A.S. lid.

En heel soms zie ik mijzelf nog zitten aan die tafel in Apeldoorn bij Arnold, mijn 1e leermeester. Ik ben nog steeds dankbaar voor zijn inzet en inspiratie tijdens onze beginjaren van onze mooie coöperatie.

We zijn ooit gestart met een klein team, beperkte financiële middelen maar ongelooflijk grote ambities. En dan komt het op je leden aan. Avonden vergaren, vele kilometers rijden, lobby voeren en leden meekrijgen. Dat allemaal naast het runnen van een eigen schadebedrijf… Topsport! Niet zelden reed ik in de avond terug naar huis en gingen zij nog even langs de zaak… Ze doen en deden het maar, de bestuurders van A.A.S.! Veel tijd besteden aan het collectief. Omdat ze geloofden in het hogere doel.

Het is niet meer haalbaar als hersteller zo veel tijd te moeten besteden aan het collectief. Door ons team van professionals hoeft dat ook niet meer. Met een nieuwe voorzitter aan boord is het altijd toch weer even spannend, Toeval wil dat hij ook uit het oosten komt en dezelfde nuchtere kijk heeft. Ik verheug mij op deze nieuwe samenwerking met deze ervaren bestuurder en zijn frisse kijk op zaken nu we aan een nieuw hoofdstuk beginnen. Charles Staats, van harte welkom!

Voor wie ben jij dankbaar?

Op de foto bestuurders van het 1e uur. Arnold Hagen en Jan van Willegen.

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel