12 december 2023

De verhalen achter A.A.S.

Onze verhalen

We wilden iets leuks doen met ons marketingteam, en ook wat leren. ‘We’ zijn Nicole en Jose, samen met onze jongere garde, de volgende generatie, Marlieke en Floor.

Wat doe je dan? Dan kun je naar een welnesscentrum of een seminar ‘marketing in 1 dag’ gaan, maar wij bedachten iets anders.

Het kwam zo. We hebben allebei pubers in huis. En volgen daarom het account van @helpikhebeenpuber. Nou is die Kluun niet vies van reclame voor zichzelf, dus kon het niet anders of we zagen een aanbod voor zijn workshops commercial writing. Reden genoeg om op een mooie maandagmorgen af te reizen naar Amsterdam.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Nicole Spenkelink, Jose Siemons en Kluun

Wat vonden wij het allerleukste wat Kluun met ons deelde die dag? Iedere onderneming is eigenlijk een verhaal. En dat zette ons aan het denken. Wat is eigenlijk ons verhaal? We zeggen altijd, ‘wij zijn een coöperatie opgericht in 2006’. Maar ja. Hoe spannend is dat. Kluun vertelde dat het zit in details, in anekdotes, in verhalen achter het verhaal. Daar zit het echte verhaal. En die verhalen, die hebben we meer dan genoeg.

Er wordt ons wel eens verteld dat we te bescheiden zijn. Misschien is dat ook wel zo. Maar we hebben een mooi voornemen voor 2024 en de komende jaren. 

Samen met Kluun gaan we vertellen wie we zijn. Verhalen die we hebben meegemaakt in die 17 jaar dat we bestaan. Af en toe (hoe onbescheiden…) een succes, soms een briljante mislukking, soms iets wat we hebben geleerd, soms gewoon iets persoonlijks. Verhalen over wie we zijn, wat we vinden en wat we willen maar vooral ook verhalen over onze helden, onze ondernemers. 

Maar laten we beginnen met een vraag.  Waar zijn jullie benieuwd naar? Mail je vraag naar marketing@aas-schadeherstel.nl

Voor nu wensen we jou, ook namens het hele A.A.S. team, een warme kerst en alvast een mooi nieuwjaar!

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel