4 oktober 2022

HTH Schadeservice sluit aan bij A.A.S.

Nieuws

Sinds 1 oktober maakt HTH Schadeservice deel uit van de schadeherstelketen A.A.S. Daardoor is het netwerk van A.A.S. uitgebreid met een drietal vestigingen namelijk Hagen Schadeservice in Apeldoorn, Hannink Schadeservice in Deventer en Tiemessen Schadeservice in Vaassen. Nicole Spenkelink, directeur A.A.S.: “Wij zijn trots deze bedrijven te mogen toevoegen aan ons netwerk. HTH Schadeservice is een vooruitstrevende partner gerund door jonge ondernemers. Binnen onze netwerkstrategie is een gezonde mix van jonge en ervaren ondernemers absoluut een speerpunt. Deze mix is nodig, voor de nodige dynamiek maar ook voor de continuïteit van het A.A.S. netwerk.”

Jonge ondernemers

HTH Schadeservice wordt gerund door Wesley Tiemessen en Raymon Hannink, twee jonge ondernemers. Tiemessen: “Samenwerken met andere ondernemers binnen onze dynamische branche is echt voor ons een plus. We staan allemaal voor grote uitdagingen en zien absoluut het voordeel van een samenwerkingsverband zoals A.A.S. We hoeven niet allemaal het wiel opnieuw uit te vinden”. Hannink vult aan: “Wij hebben grote ambities. We willen blijven vernieuwen en groeien en A.A.S. ook. Spenkelink: “Bij A.A.S. geloven we in de oerkracht van samen. In samen groeien. Daar is het ooit begonnen in 2006 bij de oprichting van onze coöperatie. Dat staat vandaag de dag nog als een huis. Sterker nog: groei wordt het centrale thema van onze nieuwe strategische plannen”.

Met de aansluiting van HTH Schadeservice is de vestiging in Apeldoorn; Hagen Schadeservice weer terug op het “oude honk”. “Maar wel in een andere constructie, volgens Spenkelink. “Hagen Schadeservice Apeldoorn was voorheen het domein van een van onze grondleggers van de coöperatie; Arnold Hagen. Nu zwaaien Tiemessen en Hannink ook in Apeldoorn de scepter.” Aldus Spenkelink.

Vooruitstrevend

De vestigingen van HTH Schadeservice zijn compleet gemoderniseerd. Hannink: “We hebben veel geïnvesteerd, niet alleen in onze werkplaatsen maar ook in de vestigingen zelf. We willen toonaangevend blijven en dat gaat altijd gepaard met een vooruitstrevend investeringsbeleid. Zo hebben we fors geïnvesteerd in equipment voor ADAS kalibratie, in automatisering waarmee we aanzienlijke procesverbeteringen hebben kunnen doorvoeren en continu opleidingen om de kennis van onze medewerkers op peil te houden”. Tiemessen: “Daarnaast beschikken we over een zevental merkerkenningen en het label Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S. maakt het kwaliteitsprogramma voor nu compleet. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen van de Plusnorm op de voet. Hannink: “En met onze 70 HTH medewerkers en 89 collega A.A.S.-ondernemers bouwen we elke dag verder aan onze toekomst. Een toekomst waar universeel schadeherstel een belangrijke pijler is en blijft”, aldus Hannink.

Over HTH

HTH Automotive Groep is een samenwerking tussen drie gerenommeerde schadeherstelbedrijven die samen focussen op kwalitatief hoogwaardig herstel van voertuigen. HTH staat voor de oorspronkelijke vestigingen: Hagen Autoschade in Apeldoorn, Tiemessen Autoschade in Vaassen en Hannink Autoschade in Deventer. HTH verzorgt het gehele schadeproces en repareert alle merken en typen auto’s inclusief bedrijfswagens, campers en caravans, van oud tot nieuw, hybride en elektrisch, kunststof materialen en aluminium.

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel