25 augustus 2022

Autoschadebedrijven van Auto Hoogenboom (Pon) sluiten aan bij A.A.S.

Nieuws

Per 1 september zal de schadedivisie van Auto Hoogenboom deel uit gaan maken van de schadeherstelketen A.A.S.. Dat maken beide organisaties vandaag bekend. “De autoschade vestigingen van Auto Hoogenboom in Rotterdam en Spijkenisse zorgen voor een mooie versterking van onze positie in het verzorgingsgebied Rotterdam en omgeving. Bovendien past de aansluiting naadloos in de netwerkstrategie A.A.S. visie 2025”, aldus Nicole Spenkelink, directeur A.A.S.

Visie

In de A.A.S. visie 2025 is beschreven welke ambities de keten heeft als het gaat om de samenwerking tussen universeel en merk erkend schadeherstel en hoe dit vertaald wordt naar een optimaal netwerk. Spenkelink, directeur van A.A.S.: “Bij A.A.S. geloven we in de gezamenlijke kracht, in reciprociteit met een absolute win-win voor alle stakeholders. Een partij als Auto Hoogenboom met sterke volumemerken en een professioneel merkerkend schadeprogramma toevoegen aan ons netwerk past perfect. De aanstaande Plusnorm, merkerkend herstel en het A.A.S. label ‘Aantoonbaar Veilig Herstel’ samen staan voor een compleet kwaliteitsprogramma waarin veilig herstel 100% geborgd is”. Spenkelink: “Het geheel zorgt ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst."

Groeiambities

Groeiambities staan ook bij Hoogenboom hoog op de agenda. Operationeel Directeur Auto Hoogenboom Peter Leferink: “Binnen de A.A.S. coöperatie zijn wij goed in staat onze eigen bedrijfsvoering door te blijven zetten en toch te profiteren van de voordelen die een keten ons biedt. Denk hierbij aan een landelijk dekkend netwerk voor opdrachtgevers, maar ook een brede basis met kennis en ervaring op het gebied van o.a. kwaliteit en klantgericht werken." Spenkelink: “Bij A.A.S. geloven we in de oerkracht van samen. In samen groeien. Daar is het ooit begonnen in 2006 bij de oprichting van onze coöperatie. Dat staat vandaag de dag nog als een huis en daar zijn we heel trots op. Sterker nog: groei wordt het centrale thema van onze nieuwe strategische plannen”.

Excellente service voor elke klant

“Auto Hoogenboom biedt schadeherstel voor alle automerken. Het bieden van excellente service blijft onze hoogste prioriteit. Naast goedgetrainde vakmensen, totale ontzorging van de klant en het toepassen van innovatieve oplossingen, zal de aansluiting bij A.A.S hier ook aan bijdragen”, aldus Leferink. 

Over Auto Hoogenboom

Auto Hoogenboom is officieel dealer van de volumemerken VolkswagenAudiSEATŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en beschikt over een onafhankelijke leasemaatschappij voor alle merken, een eigen verhuurbedrijf en twee schadeherstelbedrijven. Auto Hoogenboom is daardoor dé mobiliteitspartner voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Rotterdam-Rijnmond. 

Over A.A.S.

Allround Automotive Solutions is de jongste schadeherstelketen in Nederland met 89 aangesloten servicegerichte schadeherstelbedrijven verspreid door heel Nederland. A.A.S. onderscheidt zich van andere schadeherstelketens door het zelfstandig ondernemerschap in de regio voorop te zetten. Alle bij A.A.S. aangesloten schadeherstelbedrijven hebben de gezamenlijke kernwaarden klantgedreven, ontzorgen, vakmanschap en maatschappelijk betrokken. Of het nu gaat om schade aan auto, caravan of ruit, altijd kunnen klanten rekenen op persoonlijke service en een optimaal eindresultaat.

Op www.aas-schadeherstel.nl/vestigingen/ staat het actuele overzicht van deelnemende schadeherstelbedrijven.

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel