17 maart 2024

Leonies Paradijstuin lente klaar maken

Goed doen doet goed

Op vrijdag 15 maart hebben we onze handen uit de mouwen gestoken en deelgenomen aan een bijzonder initiatief in de wijk "Brabant Park" in Breda. Samen met collega's en andere vrijwilligers hebben we Leonies Paradijstuin gereedgemaakt voor de zomer.

Leonies Paradijstuin is een plek waar zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van de natuur, leren, spelen en koken. Als bedrijf hechten wij veel waarde aan gemeenschapsbetrokkenheid en het ondersteunen van initiatieven die bijdragen aan een betere leefomgeving. Daarom hebben we met plezier deelgenomen aan deze dag van NLDoet. 

Het was inspirerend om te zien hoe Leonie zich normaal gesproken inzet voor het onderhoud van de tuin. Ze vertelde ons dat het veel werk is, vooral wanneer er grotere projecten zoals de aanleg van een houtsnipperpad op het programma staan. Met onze hulp en die van andere vrijwilligers hebben we deze klus in slechts één dag kunnen klaren, terwijl het anders weken geduurd zou hebben.

Naast het aanleggen van het houtsnipperpad hebben we ook ander onderhoudswerk verricht, zoals het snoeien van planten en het opruimen van de tuin. Dit alles om Leonies Paradijstuin lente klaar te maken, zodat bezoekers binnenkort kunnen genieten van een prachtig groene omgeving.

Het was een gezellige dag om als team hier aan te werken. We hebben de dag afgesloten bij het kampvuur. Als A.A.S. Schadeherstel zijn we trots dat we hebben kunnen bijdragen aan dit mooie initiatief.

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel