13 april 2019

Dubbeldam schenkt prijzengeld aan Kids and Cars

Goed doen doet goed

De Dubbeldam groep, waar de A.A.S. Autoschade Dubbeldam vestigingen onderdeel van zijn, heeft € 1500,- gedoneerd aan het Kids and Cars evenement.

Kids and Cars evenement

Jaarlijks organiseert Tafelronde 140 Alblasserwaard het Kids and Cars evenement. Kids and Cars is een toertocht met een groot aantal exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven (om welke reden dan ook) als passagier meegenomen worden. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat we de organisatie wil bereiken. De (financiële) meeropbrengst van de tocht komt volledig ten goede aan een goed doel en voor 2019 is dat de Liedjesfabriek. De sociale meerwaarde van het evenement en de link naar de automotive heeft de Dubbeldam Groep, winnaar van de Dave Bebelaar Award 2018, doen besluiten het prijzengeld aan de organisatie te doneren.

Concrete daden

De cheque van € 1.500,- werd overhandigd aan Martijn Bakker van Kids and Cars door Raymond Dubbeldam: “Bij de Dubbeldam Groep vertalen wij duurzaamheid naar concrete daden, want het is alleen groen als we het ook daadwerkelijk doen. Dat doen wij in onze bedrijfsvoering en het steunen van zo’n mooi initiatief hoort hier ook bij”. Martijn Bakker: ”Het meerijden in een droomauto is voor vele kinderen een grote wens en kan in ieder geval voor een dagje afleiding brengen van alle pijn en ellende die sommige kinderen moeten doorstaan. Maar alleen met steun van donaties is het voor ons mogelijk ieder jaar het evenement te organiseren”.

Dave Bebelaar Award 2019

De stichting Duurzaam, die inmiddels het nieuwe beeldmerk GroenGedaan! voert, organiseert ook dit jaar weer een Dave Bebelaar Award 2019. De inschrijving is geopend en de organisatie hoopt op inzendingen van het niveau van de Dubbeldam Groep.

bron: stichting Duurzaam Repareren www.duurzaamrepareren.nl

Dubbeldam groep: www.dubbeldamgroep.nl

Kids and Cars: www.kidsandcars.nl

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel