10 oktober 2022

Wat kost autoschadeherstel eigenlijk?

Blog

Wat kost een gemiddelde reparatie van autoschade? Is autoschadeherstel duur? Wat kost deze schade? Hoe kunnen jullie een inschatting maken van wat een schade gaat kosten? Veelgestelde vragen die heel begrijpelijk zijn. Wik, eigenaar van ons schadeherstelbedrijf in Oosterhout, legt het je graag uit!

Autoschade zelf betalen

Als je autoverzekering de schade aan je auto niet dekt, zal je de schade zelf moeten betalen. Zoals Wik toelicht in de video, zijn de kosten hiervan sterk afhankelijk van hoe groot de schade is, de positie van de schade én of de lak beschadigd is. Wij snappen dat je wilt weten waar je aan toe bent en maken daarom graag op basis van een aantal foto's een geheel vrijblijvende prijsopgave voor je. Deze kun je in een paar klikken aanvragen via onze website!

Prijsopgave aanvragen

Kleine autoschade binnen één dag hersteld

Heb je een kleine autoschade opgelopen? Deze kunnen we vaak binnen één dag voor je herstellen en soms ook tegen een vaste prijs. Dit noemen wij A.A.S. Dagherstel®. Op onze menukaart staan een aantal kleine schade gedefinieerd met vaste prijzen. Aan de hand van foto's of door even langs te rijden kan het A.A.S. schadeherstelbedrijf je vertellen of jouw schade hiervoor in aanmerking komt.

Vind een vestiging

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel