18 februari 2024

Vervangend vervoer bij autoschade

Blog

Balen, je hebt autoschade. Het is al vervelend genoeg om je geliefde vierwieler met schade te zien, dus we laten het herstelproces zo soepel mogelijk maken. Bij A.A.S. Schadeherstel begrijpen we dat mobiliteit cruciaal is. Daarom bieden we vervangen vervoer aan zodat je mobiel blijft terwijl je auto herstelt wordt

Leenauto

Een leenauto is vaak de eerste gedachte als het gaat om vervangend vervoer na autoschade. Begrijpelijk, want het biedt comfort en gemak. Het hebben van een leenauto betekent dat je je dagelijkse routine kunt voortzetten zonder al te veel onderbrekingen.

Maar wat dacht je van een leenfiets?

Bij A.A.S. kijken we graag verder dan de gebruikelijke opties. Heb je er al eens aan gedacht om in plaats van een auto, een leenfiets te kiezen voor vervangend vervoer? Vooral in drukke steden kan dit een fijn alternatief zijn. Vaak heb je ook keuze uit een elektrische fiets. Het is niet alleen goed voor het milieu om de leenauto te laten staan. Het biedt ook allerlei voordelen voor jou als bestuurder. Met een leenfiets kun je files en parkeerproblemen vermijden. Bovendien is het heerlijk om even buiten te zijn en je krijgt je dagelijkse portie lichaamsbeweging. Daarnaast doneert A.A.S. bij elke ingezette leenfiets 10 euro aan KiKa. Het kan zelfs soms betekenen dat je sneller aan de beurt bent voor herstel als je niet voor een leenauto kiest. Win-win!

Vervangend vervoer en verzekering

Nu vraag je je misschien af: "Wat zijn de kosten?" Goed nieuws! In veel gevallen worden de kosten voor vervangend vervoer gedekt door je verzekering. Niet zeker of dit bij jou het geval is? We vragen dit graag voor je na bij jouw verzekering.

A.A.S. Schadeherstel

Bij A.A.S. Schadeherstel streven we ernaar om jouw ervaring zo prettig mogelijk te maken, zelfs in minder prettige situaties zoals autoschade. Of je nu kiest voor een leenauto of een leenfiets, we zijn er om je te helpen en te ontzorgen. De aangesloten schadeherstelbedrijven staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen over verzekeringen en vervangend vervoer.

Vind een vestiging

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel