De aarde warmt steeds meer op en hierdoor verandert ook ons klimaat. Om de ernstige gevolgen te minimaliseren is actie nodig. Alle beetjes helpen daarbij en daarom promoot A.A.S. om de leenfiets te kiezen in plaats van de leenauto. Beter voor het jou en het milieu! Bovendien belonen we elke 'overstap' met een unieke (duurzame) zadelhoes plus een donatie aan Kika.


Vervangende mobiliteit? Kies de leenfiets

Als je schade rijdt aan jouw auto, staat er (vrijwel) standaard een vervangende auto voor je klaar. Zodat je mobiel blijft tijdens de reparatieperiode. Door geen leenauto maar een leenfiets te gebruiken, besparen we met z'n allen veel CO2. Een kleine moeite met een wezenlijk verschil! Want cijfers tonen aan dat je per gereden kilomter met de auto 200 gram CO2 uitstoot. Met de fiets wordt dit verlaagd naar slechts 3 gram CO2 per gereden kilometer. Kijk voor meer informatie en uitleg op de website van Milieu centraal

Gratis zadelhoes én donatie Kika

Om jouw inspanning extra te belonen, ligt er een gratis duurzame unieke zadelhoes voor je klaar! Gebruik hem direct als je de leenfiets meeneemt en daarna mag je deze houden. De zadelhoes is gemaakt van gerecylde PET flessen. Maar dat is nog niet alles: bij elke 'overstap' maakt A.A.S. € 10,-  over naar Kika.

Duurzame Zadelhoes

Groen doen doet goed

A.A.S. en haar aangesloten autoschadeherstelbedrijven willen graag een steentje bijdrage in het verminderen van de CO2 uitstoot. Van grote projecten zoals het gezamenlijke CO2 reductieprogramma tot kleine projecten zoals de inzet van een leenfiets in plaats van een leenauto. Deze projecten kun je allemaal volgen op de pagina's goed doen doet goed. Daar kun je ook de resultaten volgen van alle inspanningen.

 

Pak jij de volgende keer ook de leenfiets?

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel