Auto's voor onze helden in de zorg, #zorgheldenauto

Zichtbaar betrokken

Bij de aftrap van Zichtbaar Betrokken, kon niemand vermoeden dat de wereld, bijna vier weken later, er compleet anders uit zou zien. Dat geldt natuurlijk ook voor onze mooie plannen. Onze deelname aan NLdoet en de Kika-sponsor-run gaan niet door. En andere geplande MVO activiteiten moeten worden uitgesteld. Dat is ontzettend jammer maar helaas. Andere zaken zijn nu belangrijker.

#zorgheldenauto

In deze bizarre tijden ontstaan prachtige initiatieven zoals #zorgheldenauto. Een actie opgezet door Auto.nl waarbij zorghelden worden ontzorgd op het gebied van vervoer omdat ze niet meer kunnen reizen met het openbaar vervoer.

Hugo Lijding, eigenaar van A.A.S. ACH Hilversum en tevens bestuurslid A.A.S. heeft afgelopen vrijdag een van zijn leenauto’s beschikbaar gesteld aan het ziekenhuis Amstelland in Amstelveen. Hugo: “Ik hoorde van mijn dochter dat er een initiatief was met de naam #zorgheldenauto. Ik werd direct geraakt door dit mooie gebaar vanuit de Automotive wereld. Op de vestiging Hilversum herstellen wij veel auto’s die verzekerd zijn bij VvAA. Dit zijn allemaal mensen die werkzaam zijn in de zorg. Dit is voor ons een mooie kans om iets terug te doen. Ik kreeg via het ziekenhuis Amstelland te horen dat er medewerkers zijn die mobiliteitsproblemen hebben door het uitvallen van bussen en treinen. Deze zorghelden draaien nu extra diensten op de meest onmogelijke tijden. Zij zijn op alle fronten op dit moment overbelast en kunnen mobiliteitsissues eigenlijk niet gebruiken. Om een klein steuntje in de rug te kunnen zijn hebben wij een auto beschikbaar gesteld voor 3 maanden aan een van deze zorghelden. Het is voor ons een klein gebaar, maar het helpt hen enorm. Vanuit het ziekenhuis in Amstelveen begreep ik dat dit probleem in heel Nederland speelt”, aldus Hugo Lijding.

A.A.S. doet mee!

Deze actie van Hugo heeft andere A.A.S. leden weer getriggerd om ook deel te nemen aan #zorgheldenauto’s en zodoende wordt momenteel vraag en aanbod in de hele A.A.S. keten bij elkaar gebracht. Want de nood blijkt hoog. Bij het plaatsen van dit bericht staat de teller al op 28 auto’s die door onze leden beschikbaar worden gesteld en de wervingsactie loopt nog! We zijn ontzettend trots dat onze herstellers in deze moeilijke tijden dit gebaar maken! Wordt vervolgd!

#zorgheldenauto

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel