Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Schenk Autoschade

Al meer dan 50 jaar een begrip in Amsterdam!

Klanttevredenheid 9.1
Contactgegevens

Archangelkade 29
1013 BE Amsterdam

020 - 686 3666
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Schenk Autoschade

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Amsterdam

Heeft u autoschade? Het is altijd vervelend als u schade aan uw auto heeft. Gelukkig kunnen we u snel weer op weg helpen. Bij A.A.S. Schenk Autoschade in Amsterdam beschikken we over de juiste mensen en middelen. Ook handelen we alle schade direct af met uw verzekeraar. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw autoschade en bent u verzekerd van een goede oplossing voor uw voertuig. 

Al meer dan 50 jaar zijn we een begrip in en buiten Amsterdam. Dat komt door onze klantgerichte service. We repareren voertuigen snel en vakkundig. Of u nu komt voor autoschadeherstel, een deuk of kras reparatie, restauratie van autolak, het uitdeuken van een bumper of een grote schade na een ongeval of botsing. Wij doen er alles aan uw wagen weer in oorspronkelijke staat te herstellen. Heeft u geen tijd om uw auto weg te brengen of op te halen? Dan leveren we deze graag op de gewenste locatie af. U kunt bij ons terecht voor (gratis) vervangend vervoer.

Autoruitschade Amsterdam

Bij ruitschade door steenslag of hagel is snel handelen verstandig. Een kleine sterretje kan door weersomstandigheden of trillingen op de weg immers al snel een grote barst worden. In beide gevallen lossen we de autoruitschade vakkundig en netjes op. Als u verzekerd bent, hoeft u meestal niets te betalen voor de reparatie. We zoeken dit graag voor u uit.

Schadeherstel Amsterdam

Voor elk schade aan uw auto bent u bij A.A.S. Schenk Autoschade aan het juiste adres. Wilt u uw motor of scooter laten repareren? Dan helpen onze gespecialiseerde collega’s u graag. 

Wilt u het schadeherstel van uw voertuig goed en vakkundig laten afhandelen? Meld dan zo snel mogelijk uw schade bij A.A.S. Schenk Autoschade in Amsterdam. Dan plannen we uw voertuig direct in. Via onze site meldt u eenvoudig uw schade aan.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Meer dan 50 jaar een begrip in Amsterdam

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel