Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Schade-Service Blerick

Allround schadeherstelbedrijf in Venlo

Klanttevredenheid 8.5
Contactgegevens

Ubroekweg 35
5928 NM Venlo

077 - 396 7400
Stuur een e-mail

Openingstijden
ma 07:00- 18:00
di 07:00- 18:00
wo 07:00- 18:00
do 07:00- 18:00
vr 07:00- 18:00
za 09:00- 12:00
zo gesloten
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Schade-Service Blerick

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Blerick

Zoekt u snel een oplossing voor uw autoschade? Laat ons u dan helpen. U kunt bij A.A.S. Schade-Service Blerick aan de Ubroekweg in Venlo terecht voor het vakkundig herstel van grote en kleine schades aan uw auto, autoruit, motor, scooter, caravan en camper.

Onze vakmensen doen er alles aan om uw voertuig weer snel en veilig op weg te krijgen. We zorgen voor de afwikkeling van uw schade met de verzekering en regelen vervangend vervoer. Wij werken verder met de allernieuwste materialen en technieken, waardoor uw beschadigde voertuig gegarandeerd de beste behandeling krijgt.

Autoruitschade Blerick

Een ster in uw voorruit? Kies dan een goede oplossing zónder dat de complete voorruit direct vervangen hoeft te worden. Autoruitschade herstellen kost vaak helemaal niets doordat u hiervoor verzekerd bent. Weet u niet zeker of uw autoverzekering ook ruitschade dekt? Dan zoeken we dat graag voor u uit.

Schadeherstel Blerick

Kleine schades lossen we bij A.A.S. Schade-Service Blerick doorgaans binnen een dag op. Bij grote schade aan uw voertuig maken we vooraf duidelijke afspraken over de duur van het schadeherstel en onze werkzaamheden. Als u het wenst, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Die is ideaal voor als u bijvoorbeeld lastig van huis weg kunt.

Voorkom extra kosten en meld schade direct. Bij A.A.S. Schade-Service Blerick maakt u eenvoudig online een afspraak of kunt u bellen.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden
2

31 juli 2023

Begin februari een afspraak gemaakt om de auto eind april te laten herstellen. De voor- en achterbumper moesten worden vervangen, motorkap uitgedeukt, mistlicht, ruitenwissertank. Ook zou een doorgeroeste spatbordrand hersteld worden. Het bedrijf stelde zelf voor dat eind april de eerste mogelijkheid zou zijn. Dit kwam mij perfect uit, omdat ik mijn auto in die periode ook niet nodig had. In eerste instantie was er een tijdsbestek van 9 dagen door mij voorgesteld, maar kon de auto uiteindelijk 3,5 weken missen. In de periode daarna had ik mijn auto dringend nodig (Volkswagen Transporter, ZZP'er) en ben van mening dat er ruim genoeg tijd was voorgesteld om de eerdergenoemde zaken te herstellen. Na een kleine 6 weken kreeg ik eindelijk bericht dat mijn auto klaar was. Tot mijn grote verbazing was er nog niks aan het spatbord gedaan en werd mij voorgesteld dat ik de auto nog zeker 2 weken zou achter laten om het te laten herstellen. In die 6 weken werd mij voor één week een Fiat 500e uitgeleend, als tegemoetkoming. Dit werkt niet als je een VW Transporter voor je werk nodig hebt. De werkzaamheden die wél zijn uitgevoerd zijn volgens afspraak uitgevoerd en zien er niet slecht uit, maar dat is het minste dat je van een autoschadeherstelbedrijf verwacht. De persoon achter de balie heeft mij overigens goed geholpen waar mogelijk. Schandalig dat er 3,5 maanden van tevoren een periode wordt afgesproken die nota bene door het bedrijf wordt voorgesteld en er vervolgens niks mee wordt gedaan. Pas 4 weken na het wegbrengen van de auto werd er begonnen met het herstel.

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel