Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Zutphen

Allround schadeherstelbedrijf sinds 1989!

Klanttevredenheid 8.9
Contactgegevens

Brinkhorst 1
7202 BG Zutphen

0575 - 571 660
Stuur een e-mail

Wij zijn nu geopend!
Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Zutphen

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Zutphen

Heeft u autoschade opgelopen? Dat is erg vervelend. Gelukkig weten onze schadeherstellers hier wel raad mee. Bij A.A.S. Autoschade Zutphen repareren wij uw voertuig snel en vakkundig. Onze vakmensen helpen u bij elke autoschade, maar ook bij schadeherstel aan uw motorfiets, scooter, caravan en camper. 

Klanttevredenheid staat voor ons voorop! We helpen u dan ook graag in het volledige traject; Van schadeherstel en (gratis) vervangend vervoer tot de afwikkeling van de schade bij uw verzekeraar. We hebben zelfs een haal- en brengservice mocht het u niet uitkomen om uw beschadigde voertuig te brengen of op te halen. U kunt zorgeloos door met uw eigen planning, terwijl wij uw auto herstellen. Maak direct online een afspraak als u van onze service gebruikt wilt maken.

Autoruitschade Zutphen

Met een ster in uw voorruit of andere schade aan uw autoruit is het voor uw eigen veiligheid belangrijk dat u dit tijdig laat herstellen. Wist u dat een ruit vaak helemaal niet vervangen hoeft te worden bij autoruitschade? Onze schadeherstellers repareren beschadigde ruiten namelijk eenvoudig en netjes met harsinjecties. Als u verzekerd bent tegen autoruitschade, betaalt u meestal niets voor onze service. Weet u niet hoe u verzekerd bent? Dan zoeken wij dit graag voor u uit.

Schadeherstel Zutphen

Kleine schades hebben we meestal binnen een dag opgelost. Bij een grote schade hoort u vooraf altijd hoelang u uw voertuig kwijt bent. Bij A.A.S. Autoschade Zutphen handelen we vakkundig elke schade af. Wij gebruiken de nieuwste technologieën voor schadeherstel aan uw voertuig.

Heeft u schade? Meld deze dan eenvoudig online. Of bel en ontdek meteen waarom we hét schadeherstelbedrijf zijn voor Zutphen en omstreken.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Allround schadeherstelbedrijf sinds 1989

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel