Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Zoeterwoude B.V.

Het adres voor autoschade in Zoeterwoude en omgeving!

Contactgegevens

Industrieweg 37a
2382 NS Zoeterwoude

071 5410452
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Zoeterwoude B.V.

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

 Autoschade Zoeterwoude

Heeft u autoschade en bent u op zoek naar een betrouwbare autoschadehersteller in Zoeterwoude en omgeving? Zoekt u een professionele partij die hoogwaardig werk levert, herstelkosten direct met uw autoverzekering afhandelt, en vervangend vervoer biedt? Zoek niet verder. Bij A.A.S. Autoschade Zoeterwoude B.V. helpen wij u graag met al deze wensen.

Bij ons kunt u rekenen op kwalitatief schadeherstel. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur en werken uitsluitend met geschoolde schadeherstellers. Wij herstellen lakschade, deuken en krassen met de meest geavanceerde technieken. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten, hagelschade en steenslag repareren en diverse reparaties binnen één dag uitvoeren tegen vaste prijzen.

Autoruitschade Zoeterwoude

Heeft u een sterretje of barst in uw voorruit? Onderneem direct actie. A.A.S. Autoschade Zoeterwoude B.V. repareert alle soorten autoruitschade. Wist u dat bij ruitschade vaak geen nieuwe ruit nodig is? Wij repareren dit met injecteerbare hars, een veilige en voordelige methode. Als u verzekerd bent voor autoruitschade, is onze service zelfs gratis.

Schadeherstel Zoeterwoude

Rijd niet langer rond met autoschade. De oplossing is dichtbij en simpel. Heeft u geen tijd om uw auto weg te brengen of op te halen? Wij leveren deze graag op de door u gewenste locatie af. Bovendien bieden we (gratis) vervangend vervoer aan.

Bij A.A.S. Autoschade Zoeterwoude B.V. herstellen we zowel autoschades als autoruitschades. Maak snel een afspraak, dit kan online of telefonisch.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel