Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Venray

Autoschadespecialist sinds 1988!

Klanttevredenheid 9.2
Contactgegevens

De Voorde 25
5807 EZ Oostrum

0478 - 582 333
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Venray

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Venray

U heeft autoschade? Dat is vervelend. Gelukkig weet A.A.S. Autoschade Venray hier wel raad mee. Of u nu veel of weinig schade heeft, wij repareren uw voertuig vakkundig. Wij helpen u bij autoschade, maar ook bij schade aan uw motorfiets of scooter. U kunt uiteraard gebruik maken van (gratis) vervangend vervoer.

Bij A.A.S. Autoschade Venray helpen we u bij de afwikkeling van de schadepost bij uw autoverzekeraar. Lukt het u niet om uw beschadigde voertuig naar ons te brengen of op te halen? Geen zorgen! Dan regelen wij dat uw voertuig wordt opgehaald en dat u zorgeloos door kunt met uw eigen planning, terwijl wij uw auto herstellen.

Autoruitschade Venray

Niemand zit te wachten op autoruitschade. Belangrijk is het echter wel dat u niet blijft doorrijden met een sterretje in uw voorruit. Door temperatuurschommelingen of trillingen in het wegdek verandert een ster namelijk al snel in een barst. Laat ruitschade dan ook meteen herstellen. 

Wist u dat een autoruit vaak helemaal niet vervangen hoeft te worden bij schade? Onze professionele schadeherstellers repareren beschadigde autoruiten eenvoudig met bijvoorbeeld harsinjecties. Bent u verzekerd tegen autoruitschade? Dan betaalt u meestal niets voor onze herstelservice. Weet u niet hoe u verzekerd bent? Dan zoeken wij dit graag voor u uit.

Schadeherstel Venray

Bij kleine schades hebben we het schadeherstel meestal binnen een dag opgelost. Bij een grote schade hoort u vooraf hoelang u uw voertuig kwijt bent. Bij A.A.S. Autoschade Venray repareren we naast auto’s ook scooters en motoren. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om uw voertuig te herstellen. Weer snel en veilig de weg, dat is wat we nastreven.

Heeft u schade aan uw voertuig? Meld deze dan eenvoudig online of bel ons. Ontdek ook waarom we hét schadeherstelbedrijf zijn voor Venray en omstreken. Dankzij ons kunt u weer zorgeloos op weg!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Tesla Approved Body Shop
  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Autoschadespecialist sinds 1988

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel