Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Jarmuiden

Het adres voor autoschade in Amsterdam!

Klanttevredenheid 8.3
Contactgegevens

Jarmuiden 51b
1046 AE Amsterdam

020 362 9235
Stuur een e-mail

Wij zijn nu geopend!
Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Jarmuiden

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Amsterdam

Heb je schade? Dat is erg vervelend. Daar willen wij je graag van af helpen. Bij A.A.S. Autoschade Jarmuiden ben je op het juiste adres. Wij werken met de beste monteurs en bieden de hoogste kwaliteit service aan. Je kunt bij ons terecht voor kleine en grote schades. We herstellen het allemaal. We gebruiken de nieuwste technieken om je zoveel mogelijk te ontzorgen en alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je bent zo weer de weg op zonder enige schade!

Autoruitschade Amsterdam

Wanneer je een sterretje in je autoruit hebt, is het van groot belang om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Een sterretje kan namelijk snel doorscheuren, vooral door temperatuurschommelingen. Bij A.A.S. Autoschade Jarmuiden zijn we gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten autoruitschade. We bieden verschillende methoden aan, waaronder harsinjectie, om jouw autoruit weer in perfecte staat te herstellen.

Als je verzekerd bent tegen autoruitschade, is er vaak geen eigen bijdrage vereist voor onze service. We helpen je graag bij het uitzoeken van je verzekeringsdekking, zodat je met een gerust hart bij ons terecht kunt. Wacht niet te lang en laat je sterretje in de voorruit snel en vakkundig repareren door ons ervaren team. Jouw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop!

Schadeherstel Amsterdam

Bij A.A.S. Autoschade Jarmuiden staan we klaar om je te helpen bij elk type autoschade. We bieden diverse manieren om schade te melden. Je kunt ervoor kiezen om de schade volledig digitaal aan te geven via de knop hierboven, of je kunt persoonlijk langskomen voor een fysieke beoordeling van de auto. Als je graag eerst een idee wilt hebben van de kosten, kun je vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. We staan voor je klaar om je te helpen met de afhandeling van de schade met je verzekeraar, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij regelen alles voor je, zodat jij zonder zorgen verder kunt. Bovendien bieden we de mogelijkheid van (gratis) vervangend vervoer, zodat je altijd mobiel blijft.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel