Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade Heuvelland Elsloo

Autoschadespecialist sinds 1970

Klanttevredenheid 9.2
Contactgegevens

Sanderboutlaan 7
6181 DN Elsloo

046 - 437 7477
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade Heuvelland Elsloo

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

Autoschade Elsloo

Autoschade? Of schade aan uw motor of scooter. Wat vervelend. Gelukkig weten onze vakmensen hier wel raad mee. Of u nu veel of weinig schade heeft, bij bij A.A.S. Autoschade Heuvelland Elsloo repareren we elk voertuig snel en vakkundig. We helpen u bij de afwikkeling van uw autoschade bij de verzekering en hebben voor u vervangend vervoer.

Lukt het u niet om uw beschadigde voertuig naar ons te brengen of op te halen? Geen zorgen, dat lossen we op. We regelen in dat geval dat uw voertuig wordt opgehaald en dat u zorgeloos door kunt met uw eigen planning, terwijl wij de schade herstellen.

Autoruitschade Elsloo

Een ster in uw voorruit? Laat A.A.S. Autoschade Heuvelland Elsloo dan uw autoruitschade herstellen. Bij ons hoeft er niet direct een nieuwe voorruit in, omdat wij gebruik maken van de nieuwste technieken en apparaten. Onze schadeherstellers injecteren bijvoorbeeld speciale hars in een beschadigde ruit en herstellen deze zo eenvoudig én netjes. Het belangrijkste is dat u een ster of een barst direct laat repareren. 

Bent u verzekerd tegen autoruitschade? Dan betaalt u doorgaans niets voor onze herstelservice. Weet u niet hoe u verzekerd bent? Dan zoeken wij dit voor u uit.

Schadeherstel Elsloo

Bij kleine schades hebben we het schadeherstel meestal binnen een dag opgelost. Bij een grote schade hoort u vooraf hoelang u uw voertuig kwijt bent. Bij A.A.S. Autoschade Heuvelland Elsloo

repareren we naast auto’s ook scooters en motoren. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om uw voertuig weer helemaal te herstellen. Weer snel en veilig de weg op, dat is ons motto.

Heeft u schade? Meld deze dan via onze website of bel. Ontdek meteen waarom we hét schadeherstelbedrijf zijn voor Elsloo en omstreken. Wij zorgen dat u weer zorgeloos op weg kunt!

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Autoschadespecialist sinds 1970

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel