Autoschade melden

Ruitschade melden

A.A.S. Autoschade herstel Lokerse

Dé specialist voor autoschadeherstel in Zeeland!

Klanttevredenheid 9.3
Contactgegevens

Ampèreweg 6
4338 PT Middelburg

0118 - 700 241
Stuur een e-mail

Openingstijden
Dat is snel geregeld!

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan of meld uw schade direct online! 

Prijsopgave aanvragen

Meld uw schade bij ons

Meld uw schade in een aantal stappen bij A.A.S. Autoschade herstel Lokerse

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Wordt uw schade niet vergoed door de verzekering of twijfelt u nog om het zelf te betalen? Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een reparatie gaat kosten. Onze vakmensen helpen u graag.

1

Stuur een foto van uw schade, bel of rij langs

2

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave

3

Maak een afspraak met vervangend vervoer of leenfiets

4

Uw auto wordt hersteld door onze vakmensen

A.A.S. Autoschade herstel Lokerse

Autoschade herstel Lokerse is een begrip in Middelburg en omgeving. Klanten staan hier op de eerste plaats. Kees en zijn team vinden het belangrijk om met jou als klant mee te denken. Autoschade herstel Lokerse staat 24/7 voor je klaar bij schade. Autoschade herstel Lokerse is met recht een familiebedrijf te noemen. Met een kundig team – waaronder zoons Henk en Adriaan - zet eigenaar Kees Lokerse met zijn hele team zich in voor kwalitatief schadeherstel en een tevreden klant.

Autoschade Middelburg

Een team van experts staat zes dagen per week voor jou klaar en bieden een flexibele en persoonlijke service. Autoschade herstel Lokerse biedt onder andere een haal- en brengservice aan, de mogelijkheid tot vervangend vervoer en uitgebreide services voor professioneel spuitwerk. Allemaal onderdeel van de veelzijdige service als schadeherstelbedrijf. Daarnaast helpen we je graag bij het afhandelen van de schade met de verzekeraar, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Wij regelen het voor je, terwijl jij zonder zorgen verder kunt.

Autoruitschade Middelburg

Wanneer je een sterretje in je autoruit hebt, is het van groot belang om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Een sterretje kan namelijk snel doorscheuren, vooral door temperatuurschommelingen. Bij A.A.S. Autoschade herstel Lokerse  zijn we gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten autoruitschade. We bieden verschillende methoden aan, waaronder harsinjectie, om jouw autoruit weer in perfecte staat te herstellen.

Als je verzekerd bent tegen autoruitschade, is er vaak geen eigen bijdrage vereist voor onze service. We helpen je graag bij het uitzoeken van je verzekeringsdekking, zodat je met een gerust hart bij ons terecht kunt. Wacht niet te lang en laat je sterretje in de voorruit snel en vakkundig repareren door ons ervaren team. Jouw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop!

Schadeherstel Middelburg

Voor alle soorten autoschade ben je bij A.A.S. Autoschade herstel Lokerse aan het juiste adres. We bieden meerdere mogelijkheden om schade bij ons te melden. Je kunt gebruikmaken van onze handige digitale meldknop hierboven, of je kunt persoonlijk bij ons langskomen voor een fysieke intake van je auto. Wil je graag eerst weten wat de kosten zijn voordat je beslist? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan! Bij A.A.S. Autoschade herstel Lokerse staan we voor je klaar om jouw auto weer in perfecte staat te herstellen.

Lees meer

Bij ons zit u goed

  • Schade digitaal melden
  • 24-uurs service
  • 4 jaar BOVAG garantie
  • (Gratis) vervangende mobiliteit 
  • Haal- en brengservice
  • Klanttevredenheid staat voorop
  • Familiebedrijf
  • Klanttevredenheid staat voorop

Waar kunnen wij u mee helpen?

Met deze verzekeraars werken wij samen

Afhankelijk van hoe u autoschade hebt opgelopen en uw type verzekering wordt schade aan uw auto wel of niet vergoed. Bent u betrokken bij een aanrijding en bent u niet de veroorzaker? In dat geval wordt schade aan uw auto vergoed en verliest u geen schadevrije jaren. Bent u de veroorzaker van de schade? In dat geval kan het zijn dat u de schade aan uw eigen auto zelf moet betalen. Dit hangt af van de door u gekozen autoverzekering.

Wij helpen u graag om te kijken naar uw verzekering zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Parkeerdeukje of krasje?

Kleine autoschades herstellen we binnen één dag voor een vaste prijs met A.A.S. Dagherstel®

Klantbeoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

Veelgestelde vragen

Is een offerte aanvraag gratis?

Ja, een offerte/ prijsopgave aanvraag is altijd vrijblijvend en gratis en u zit nergens aan vast.

Wat kost het opmaken van een schaderapport?

Het opmaken van een schaderapport zit inbegrepen bij het schadeherstel. Als u besluit de schade elders te laten herstellen kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

U kunt altijd bij ons langsrijden. Bekijk vooraf wel even onze openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel