Topherstel schadebedrijf

Heeft u auto- of autoruitschade opgelopen? Geen zorgen, wij helpen u graag, altijd.


A.A.S. Schadeherstel is partner van Topherstel. Heeft u auto- of autoruitschade en bent u verzekerd bij een van de verzekeraars achter Topherstel? Wij helpen u graag als Topherstel reparateur.

Topherstel bedrijf zoeken?

Met 95 vestigingen in Nederland zijn wij altijd in de buurt.

Digitaal mijn schade melden

Lees meer

Waarom een A.A.S. autoschadebedrijf?

 • Trotse partner van Topherstel
 • Met 95 vestigingen altijd in de buurt
 • Vier jaar garantie op het herstel
 • Klanten beoordelen onze bedrijven gemiddeld met een 8,9
 • Uw auto wordt Aantoonbaar Veilig hersteld

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij u in de buurt!

Topherstel Schadebedrijf 

Heeft u schade aan uw auto? Dat is vervelend. Helaas kan het iedereen overkomen, van kleine tot grote schades. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk weer op weg wilt zonder schade. Wij herstellen alle vormen van autoschade of autoruitschade. Met schadeherstelbedrijven door heel Nederland zijn we altijd in de buurt. Wij ontzorgen u graag bij schade en nemen de gehele schade-afhandeling van u over. Dit voorkomt een hoop onnodige zorgen. Wij hanteren hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle A.A.S. schadeherstelbedrijven hoogstaande kwaliteit en service leveren.

Zoek een vestiging

Topherstel autoschade 

Topherstel is een samenwerkingsverband tussen alle Allianz opererende verzekeringsmaatschappijen. Dit zijn onder andere Allianz en Allianz Direct. Bent u daar verzekerd? In dit geval kunt u de schade aan uw auto laten herstellen bij een van de aangesloten autoschadeherstelbedrijven. Afhankelijk van de situatie en hoe u verzekerd bent bekijken we samen met u wie de schade gaat vergoeden. Was u betrokken bij een ongeval en bent u niet schuldig? Dan zal de verzekeraar de autoschade claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Was u zelf schuldig of heeft u zelf schade veroorzaakt aan uw auto? Afhankelijk van hoe u bent verzekerd kunt u de schade claimen of betaalt u de schade (deels) zelf. Wij helpen u graag om alle opties op een rij te zetten.

Wat te doen bij schade?

U heeft schade, wat nu? Als u schade heeft kan het lastig zijn om te bepalen wat nu de vervolgstappen zijn. Bekijk ons stappenplan om u op weg te helpen. U kunt de schade direct online melden via onze website of u kunt de dichtstbijzijnde vestiging bellen.

Voordelen van herstel bij een Topherstel bedrijven:

 • Gegarandeerde herstel kwaliteit: ons schadeherstel voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Lees meer over Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S.
 • Maak gebruik van onze kosteloze haal- en brengservice. Wij halen uw auto op en nemen, indien gewenst, vervangend vervoer voor u mee.
 • Tijdens het herstel kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. U kunt kiezen voor een leenauto of een (soms elektrische) leenfiets;
 • Onze schadeherstelbedrijven hebben allemaal een wachtruimte met gratis wifi waar u kunt wachten, indien mogelijk natuurlijk;
 • Er geldt 4 jaar garantie op het uitgevoerde herstelwerk;
 • U betaalt geen, of een verlaagd, eigen risico (dit hangt af van uw polisvoorwaarden).

Samengevat, zoekt u een Topherstel Schadeherstel bedrijf? Dan bent u bij A.A.S. Schadeherstel op het juiste adres. Sla een fysieke intake over en meld uw schade direct online.

Digitaal mijn schade melden

A.A.S. Schadeherstel 

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstelbedrijven en heeft een landelijk gespreid netwerk van 95 vestigingen. U kunt bij A.A.S. terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstelbedrijven zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen. Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 8.9.

Wij helpen u weer op weg bij (auto)schade

Bent u verzekerd bij Topherstel voor autoschade? Dan kunt u terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan uw auto te laten herstellen. Als Topherstel schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heeft u autoschade?

Onze vakmensen helpen u graag

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel