Zoek schadeherstelbedrijf

Onze schadeherstellers zijn gedreven vakmensen met passie voor het vak. Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf staat voor u klaar om u zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Eigen identiteit

A.A.S. hecht veel waarde aan de eigen identiteit van ieder schadeherstelbedrijf. Vandaar dat iedere A.A.S. vestiging er anders uitziet. Door middel van heldere overlegstructuren en vergaderingen blijven de schadeherstellers goed op de hoogte van ontwikkelingen en andere schadeherstellers.

Onze vestigingen

Als het gaat om schadeherstel aan uw auto, autoruit, scooter of motor, kunt u bij al onze vestigingen terecht.

 

 

 

Vind een schadehersteller bij u in buurt.

Voor schadeherstel aan vrachtwagens, caravans en campers kunt u bij een aantal van onze vestigingen terecht. Het schadeherstelbedrijf moet voor dit gespecialiseerde herstel namelijk genoeg oppervlakte en hoogte hebben en voorzien zijn van aparte grote spuitcabines. In de postcodetabel kunt u een door u gezochte dienstverlening en vestiging selecteren.

Richtlijnen

Ook zijn er richtlijnen op gebied van opleiding, certificering en regelgeving opgesteld waar iedere A.A.S. schadehersteller zich aan houdt. A.A.S. vindt namelijk dat haar klanten de beste service en kwaliteit verdienen.

 

   A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2019

   Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

   A.A.S. Schadeherstel

   Stadionstraat 1c
   4815 NC Breda

   076 – 5232530

   info@aas-schadeherstel.nl