Wat te doen bij schade

Bij schade heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan het oneindig op zoek gaan naar informatie over vragen die u heeft. U wilt graag zo snel mogelijk een oplossing voor vragen als: ‘Hoe moet ik handelen?’, ‘Wie kan mij helpen?’, ‘Hoe zit het met mijn verzekering?’.

100% ontzorgen

Bij A.A.S. ontzorgen we u graag. We vinden het vanzelfsprekend dat alles voor u wordt geregeld bij schade en dat uw vragen worden beantwoord. Ook voor advies kunt u ons altijd bereiken. Hier kunt u meer informatie vinden over het herstelproces.

Uiteraard kunt u via de zoekfunctie direct een schadehersteller in uw buurt selecteren en benaderen als u een vraag heeft of om een afspraak te maken.

 

wat te doen bij schade

Schade auto’s

Al onze schadeherstellers zijn gespecialiseerd in autoschade. Voor de meest uiteenlopende schades kunt u bij een van onze locaties terecht.

Schade caravans / schade campers

Een groot aantal van onze schadeherstellers heeft zich ook gespecialiseerd in caravanschade en truckschade. Hierbij maken zij gebruik van hoogwaardig materiaal zoals aluminium- en kunststofdelen. Voor het repareren van kleine schades wordt gebruik gemaakt van een speciale mal. Door deze methode hoeft de wand niet in zijn geheel vervangen te worden maar repareren wij alleen het beschadigde deel. Kijk binnen ons netwerk op welke locaties u terecht kunt voor caravan- en camperherstel.

Schade motoren / schade scooters

U kunt voor motorschade en scooterschade bij ons gehele netwerk van schadeherstellers terecht. Uw motor of scooter wordt in perfecte staat herstelt.

Schade vrachtwagens

Vrachtwagen schadeherstel vereist de benodigde kennis en ervaring. Hierbij zijn ook de grootte van de werkplaats en aangepaste spuitcabines van belang. Binnen het A.A.S. netwerk zijn meerdere schadeherstellers gespecialiseerd in dit onderdeel. Kijk binnen ons netwerk op welke locaties u terecht kunt voor vrachtwagen schadeherstel.

Autoruitschade

Bij schade aan uw autoruit is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld. Bij iedere vorm van autoruitschade kunt u bij A.A.S. terecht. Ook op dit onderdeel leveren wij u vanzelfsprekend de beste service en kwaliteit.

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2019

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl