Projecten Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen

Hieronder vindt u de projecten waar A.A.S. zich mee bezig houdt op gebied van maatschappelijke betrokkenheid.

Partnerschap VVN                                 Logo VVN

Al enige jaren is Veilig Verkeer Nederland onze partner. Samen bedenken we activiteiten om schade te voorkomen en daarmee het verkeer in Nederland wat veiliger te maken. Dat klinkt misschien vreemd, schade voorkomen als schadeherstelbedrijf, maar wij vinden het onze taak om hier een bijdrage aan te leveren. Dat heeft onder andere geresulteerd in de uitgifte van een tweetal voorlichtingsboekjes: ‘Voorkomen is beter dan repareren‘ en ‘Veilig op weg met caravan of camper‘.

         voorkomen is beter dan repareren                      veilig op weg

Afstand tot de arbeidsmarkt                      Elise Vonk

A.A.S. wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. Juist omdat deze mensen in een kleinere werkomgeving veel beter uit de verf komen. Voor onze schadeherstelbedrijf is dit een zinvolle maatschappelijke bijdrage en zorgt het voor verdere optimalisatie van bedrijfsprocessen. Klanten en leveranciers reageren positief en de schadeherstelteams worden hechter.

In het kader van de vierde strategische pijler ‘100% Betrokken’ stimuleert en faciliteert A.A.S. dit initiatief. Het hoofdkantoor staat schadeherstelbedrijven bij met raad en daad door kritische vragen te stellen, een stappenplan te delen en het voorwerk in een bemiddelingstraject te doen.

Bekijk hier het vacature aanbod

Partnerschap MVO Nederland                       MVO Nederland A.A.S.

Inspiratie halen we uit het partnerschap met MVO Nederland.

 

 

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2019

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl