100% ontzorgen

Bij A.A.S. doen we waar we goed in zijn, namelijk het herstellen van schade. Uw ervaring als klant staat hierbij voorop. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing en ontzorgen u waar mogelijk, zodat u zich over uw mobiliteit tijdens het schadeherstel en de administratieve afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij geen zorgen hoeft te maken.

 

Kortom, wij willen u ontzorgen waar mogelijk.

Voor de volgende diensten kunt u bij onze schadeherstellers terecht: schade auto’s, schade caravans en campers, schade motoren en scooters, schade vrachtwagens en autoruitschade. Zie het onderstaande schema voor meer uitleg over onze diensten.

car-shield

Autoschade

Al onze schadeherstellers zijn gespecialiseerd in autoschade. Voor de meest uiteenlopende schades kunt u bij een van onze locaties terecht.

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over het schadeherstelproces.

caravan-shield

Caravanschade / Camperschade

Een groot aantal van onze schadeherstellers heeft zich ook gespecialiseerd in caravanherstel. Hierbij maken zij gebruik van hoogwaardig materiaal zoals aluminium- en kunststofdelen. Voor het repareren van kleine schades wordt gebruik gemaakt van een speciale mal. Door deze methode hoeft de wand niet in zijn geheel vervangen te worden maar repareren wij alleen het beschadigde deel.

motorcycle-shield

Motorschade / Scooterschade

Ook voor motorschade en scooterschade kunt u binnen ons netwerk van schadeherstelbedrijven terecht. Kijk hier op welke locaties u  uw motor of scooter kunt laten herstellen.

truck-shield

Vrachtwagenschade

Vrachtwagen schadeherstel vereist de benodigde kennis en ervaring. Hierbij zijn ook de grootte van de werkplaats en aangepaste spuitcabines van belang. Binnen het A.A.S. netwerk zijn meerdere schadeherstellers gespecialiseerd in dit onderdeel. Kijk binnen ons netwerk op welke locaties u terecht kunt voor vrachtwagen schadeherstel.

window-shield

Autoruitschade

Bij schade aan uw autoruit is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld. Bij iedere vorm van autoruitschade kunt u 24/7 bij A.A.S. terecht. Ook op dit onderdeel leveren wij u vanzelfsprekend de beste service en kwaliteit.

Na kantoortijden en in het weekend kunt u ons via het volgende telefoonnummer bereiken:
0800 – 5300 000

window-shield

W.A-Verhaalservice

Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker als u alleen WA verzekerd bent en zelf de schade moet gaan verhalen op de tegenpartij. Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen. Helemaal gratis voor alle relaties van A.A.S. Autoschade. Dus ook voor u! Lees verder.

 

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2019

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl