Nieuws

A.A.S. officieel MVO partner Stichting MVI – Mobiliteit Voor Iedereen

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) is een van de pijlers van het A.A.S. MVO beleid 100 % betrokken. Het verschil maken in je eigen nabije omgeving, hoe klein dan ook, past helemaal bij de regionale functie die de A.A.S. leden vervullen. Zo ook de samenwerking met Stichting MVI die nu officieel een feit is. Daarin sponsort […] Verder lezen »

kennis van verkeersregels kan beter

Kennis van verkeersregels kan beter

De kennis van verkeersregels lijkt voor veel verkeersdeelnemers ver weggezakt. Zo weet 52% niet wat de maximum snelheid is in een woonerf. Ook weet een kwart van de weggebruikers niet hoe hard je mag rijden op een rijbaan met een groene streep. En waar mag je als scootmobielbestuurder eigenlijk rijden? Veilig Verkeer Nederland (partner van […] Verder lezen »

Dubbeldam groep wint Dave Bebelaar award van Stichting Duurzaam Repareren

De Dave Bebelaar award wordt jaarlijks uitgereikt door de stichting Duurzaam Repareren waarmee het meest duurzame initiatief in de Automotive wordt beloond. En dit jaar is de Dubbeldam Groep uitgeroepen tot het bedrijf met het beste duurzaamheidsinitiatief! Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!   Dubbeldam besloot onlangs een deel van Avres over te nemen: een […] Verder lezen »

Meer aandacht voor het schadeherstelvak op het vmbo

Vmbo- en mbo-school Edudelta College in Middelharnis heeft als eerste school in Nederland het vak schadeherstel in haar vmbo-opleidingsprogramma Autotechniek geïntegreerd. Het Edudelta College en haar partners willen op deze manier de interesse voor het schadeherstelvak vergroten bij leerlingen van het vmbo. A.A.S. schadehersteller Arie Bosman van het gelijknamige schadeherstelbedrijf, leerlingbegeleider Kees Breen en salesmanager […] Verder lezen »

12 A.A.S. schadeherstellers genomineerd door FOCWA voor klantvriendelijkste schadeherstelbedrijf

De FOCWA Schadeherstel award is een gloednieuwe prijs die dit jaar voor het eerst is uitgereikt aan het klantvriendelijkste schadeherstelbedrijf van de provincie. Per provincie werden er drie schadeherstellers genomineerd, waarbij 12 A.A.S. schadeherstellers zijn gekozen, door het hele land. In Drenthe stond het al vast dat we zouden winnen omdat daar alle genomineerden A.A.S. […] Verder lezen »

Transitie naar toekomstig bestuursmodel A.A.S.

Eind dit jaar zal Arnold Hagen de voorzittershamer van Allround Automotive Solutions (A.A.S.) overdragen aan Michiel Westerhof. Hagen, een van de grondleggers van A.A.S., is 10 jaar voorzitter geweest. Westerhof is nu nog secretaris in het bestuur van A.A.S., een functie die hij sinds mei 2014 bekleedt. De aanstelling van Westerhof als externe voorzitter betekent […] Verder lezen »

Nicole Spenkelink A.A.S.

Spenkelink (A.A.S.): ‘Ik voel mezelf nog steeds geen directeur’

‘In Den Haag staat ons schadebedrijf van de toekomst.’ Nicole Spenkelink is de spin in het web bij de jubilerende coöperatie A.A.S. Schadeherstel. De directeur van het eerste uur droeg haar ‘kindje’ onlangs – na een hectisch jaar van enorme groei – gedeeltelijk over aan een nieuwe directeur operations. ‘Het heeft even geduurd voordat ik […] Verder lezen »

collecteweek nsgk A.A.S.

Collecte voor kinderen met een handicap NSGK en Lotje & Co

NSGK en Lotje & Co collecteren van 14 t/m 19 november 2016, door heel Nederland Duizenden vrijwilligers gaan binnenkort weer op pad om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap. Ook bij de schadeherstelbedrijven van A.A.S. komt er op de balies een collectebus te staan tijdens de landelijke collecteweek van NSGK […] Verder lezen »

Open dag A.A.S. 8 oktober

Zaterdag 8 oktober: Open Dag bij A.A.S. in Dordrecht, Den Haag en Den Bosch

Demonstraties en workshops in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Allround Automotive Solutions (A.A.S.) organiseert zaterdag 8 oktober a.s. een Open Dag op drie locaties: A.A.S. Dubbeldam Schade in Dordrecht, de Dames van Hurkmans in Den Bosch en de ‘flagship store’ van de coöperatie: A.A.S. Schadeherstel Forepark in Den Haag. In samenwerking met partner Veilig Verkeer […] Verder lezen »

64% autobezitters vindt het belangrijk dat auto schadevrij is

46% heeft nog nooit gehoord van ‘spotrepair; 39% nog nooit van ‘uitdeuken zonder spuiten’ Bijna tweederde van de autobezitters vindt het belangrijk dat hun eigen auto schadevrij is, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. Van degenen die de afgelopen twee jaar schade hebben gehad, laat echter de helft de schade niet herstellen. Als […] Verder lezen »

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2019

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl