Nieuws

Omgaan met agressie in het verkeer

Boos zijn in het verkeer levert niets op maar kost veel Op de ‘Dag van de verdraagzaamheid’ uitgeroepen door de Verenigde Naties in 1995* lanceert Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met A.A.S. Schadeherstel de roadmovie ‘Martijn is boos’ over agressie in het verkeer. A.A.S. Schadeherstel is al jaren partner van Veilig Verkeer Nederland en vindt […] Verder lezen »

Team Hans van Mierlo Autoschade Oosterhout

Hans van Mierlo Autoschade BV breidt uit naar Oosterhout

Momenteel krijgt het bedrijfspand aan de Everdenberg 99 in Oosterhout een heel nieuwe aanblik. Deze week opent Hans van Mierlo Autoschade Oosterhout de deuren. Het is de derde vestiging van het oorspronkelijk Waalwijkse bedrijf. In Oosterhout waren nog maar een paar autoschadebedrijven. “We menen dat er ruimte is voor nog een. Deze kans wilden we […] Verder lezen »

A.A.S. Autoschade Emmeloord

A.A.S. Autoschade Emmeloord opent zijn deuren

Voormalig Care pand aan de Traktieweg weer actief als autoschadeherstelbedrijf Vanaf 1 mei kunnen alle berijders met auto en/of ruitschade weer terecht op een vertrouwde plek in Emmeloord, namelijk aan de Traktieweg 2, gelegen tussen de Opel dealer Rijkmans en Jacob Schaap Select. Daar start namelijk schadeherstelondernemer Wilfred Herder samen met zijn zakenpartner Arjan van […] Verder lezen »

A.A.S. officieel MVO partner Stichting MVI – Mobiliteit Voor Iedereen

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) is een van de pijlers van het A.A.S. MVO beleid 100 % betrokken. Het verschil maken in je eigen nabije omgeving, hoe klein dan ook, past helemaal bij de regionale functie die de A.A.S. leden vervullen. Zo ook de samenwerking met Stichting MVI die nu officieel een feit is. Daarin sponsort […] Verder lezen »

kennis van verkeersregels kan beter

Kennis van verkeersregels kan beter

De kennis van verkeersregels lijkt voor veel verkeersdeelnemers ver weggezakt. Zo weet 52% niet wat de maximum snelheid is in een woonerf. Ook weet een kwart van de weggebruikers niet hoe hard je mag rijden op een rijbaan met een groene streep. En waar mag je als scootmobielbestuurder eigenlijk rijden? Veilig Verkeer Nederland (partner van […] Verder lezen »

Dubbeldam groep wint Dave Bebelaar award van Stichting Duurzaam Repareren

De Dave Bebelaar award wordt jaarlijks uitgereikt door de stichting Duurzaam Repareren waarmee het meest duurzame initiatief in de Automotive wordt beloond. En dit jaar is de Dubbeldam Groep uitgeroepen tot het bedrijf met het beste duurzaamheidsinitiatief! Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!   Dubbeldam besloot onlangs een deel van Avres over te nemen: een […] Verder lezen »

Meer aandacht voor het schadeherstelvak op het vmbo

Vmbo- en mbo-school Edudelta College in Middelharnis heeft als eerste school in Nederland het vak schadeherstel in haar vmbo-opleidingsprogramma Autotechniek geïntegreerd. Het Edudelta College en haar partners willen op deze manier de interesse voor het schadeherstelvak vergroten bij leerlingen van het vmbo. A.A.S. schadehersteller Arie Bosman van het gelijknamige schadeherstelbedrijf, leerlingbegeleider Kees Breen en salesmanager […] Verder lezen »

12 A.A.S. schadeherstellers genomineerd door FOCWA voor klantvriendelijkste schadeherstelbedrijf

De FOCWA Schadeherstel award is een gloednieuwe prijs die dit jaar voor het eerst is uitgereikt aan het klantvriendelijkste schadeherstelbedrijf van de provincie. Per provincie werden er drie schadeherstellers genomineerd, waarbij 12 A.A.S. schadeherstellers zijn gekozen, door het hele land. In Drenthe stond het al vast dat we zouden winnen omdat daar alle genomineerden A.A.S. […] Verder lezen »

Transitie naar toekomstig bestuursmodel A.A.S.

Eind dit jaar zal Arnold Hagen de voorzittershamer van Allround Automotive Solutions (A.A.S.) overdragen aan Michiel Westerhof. Hagen, een van de grondleggers van A.A.S., is 10 jaar voorzitter geweest. Westerhof is nu nog secretaris in het bestuur van A.A.S., een functie die hij sinds mei 2014 bekleedt. De aanstelling van Westerhof als externe voorzitter betekent […] Verder lezen »

Nicole Spenkelink A.A.S.

Spenkelink (A.A.S.): ‘Ik voel mezelf nog steeds geen directeur’

‘In Den Haag staat ons schadebedrijf van de toekomst.’ Nicole Spenkelink is de spin in het web bij de jubilerende coöperatie A.A.S. Schadeherstel. De directeur van het eerste uur droeg haar ‘kindje’ onlangs – na een hectisch jaar van enorme groei – gedeeltelijk over aan een nieuwe directeur operations. ‘Het heeft even geduurd voordat ik […] Verder lezen »

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2019

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl