Blogs

10 jaar A.A.S, 100% klantgedreven.

Denkend aan onze fijne vakantie in Portugal vorig jaar, ga ik op zoek naar dat kleine supermarktje met de vriendelijke mevrouw die Nienke (mijn dochtertje van 5) altijd gedag zei. Net als toen ga ik naar haar winkeltje en loop daarmee twee andere kleine supermarktjes voorbij, met lagere prijzen, een groter assortiment en meer personeel. […] Verder lezen »

Wij lopen de Ladiesrun voor Pink Ribbon!

Samen met onze sponsors hebben we het fantastische bedrag van €3.831 opgehaald voor Pink Ribbon! En alsof we daar niet trots genoeg op zijn, heeft het Ladiesteam van A.A.S. zichzelf uitgedaagd om 5 km te lopen op de Ladiesrun van Utrecht. Daar zijn de teamleden Nicole, José, Selma, Cindy, Conny en Laureen met vlag en […] Verder lezen »

A.A.S. intake

Schade, wat nu?

Stel, je hebt schade aan je auto, scooter of caravan en wil deze graag laten herstellen. Voordat de schade kan worden gerepareerd, neem je contact op met je verzekeraar en plan je een afspraak in voor een intake bij het door jouw gekozen schadeherstelbedrijf. Karin Kruidenier, vrouw van de eigenaar van A.A.S. Autoschadespecialist De Kiefte […] Verder lezen »

Milieubewust rijden deel 2: milieuvriendelijk op weg, 6 tips

In ‘Milieubewust rijden deel 1’ heb ik aandacht besteed aan milieubewust rijden. Hierin gaf ik tips over het door- en terugschakelen, omgang met de motor, cruise control en bandenspanning. In deze blog wil ik jullie inspireren met 6 nieuwe tips. Want hoe was je bijvoorbeeld je auto milieuvriendelijk? En hoe bespaar je brandstof onderweg? Auto wassen: […] Verder lezen »

Met afstand de beste.

Na een zoektocht die even duurde, is het gelukt: bij onze hersteller in Utrecht, A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski, is sinds 1 februari j.l. een medewerker aan de slag gegaan met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ oftewel: een gepassioneerde jongen die gek van auto’s is en bij deze hersteller helemaal zijn plek heeft gevonden. Hij heet Patrick […] Verder lezen »

Milieubewust rijden deel 1: 6 tips om zuiniger te rijden

Steeds meer mensen rijden bewust. Dit bewustzijn in het verkeer heeft te maken met veiligheid, oplettendheid en het milieu. Aan het laatste wil ik in deze blog aandacht besteden, want hoe doe je dat eigenlijk: milieubewust rijden? Een elektrische auto kopen is misschien de wel simpelste oplossing, maar niet de goedkoopste. Aangezien ik milieubewuster wil […] Verder lezen »

Wall of Fame

Onlangs had ik nog een mooi gesprek met een van onze herstellers. Hij vroeg me: “Jose, wat vind jij er nou eigenlijk van als een klant een 1 geeft bij het klanttevredenheidsonderzoek? 1 is toch geen  cijfer?”. Ik vond het wel een goeie vraag van onze hersteller waarvan ik zeker weet dat hij en zijn […] Verder lezen »

Cromax Bike Team, een mooi initiatief

Een mooi initiatief, het Cromax Bike Team. Ieder jaar doet het team mee aan een aantal wielertochten om geld in te zamelen voor Make-A-Wish. Deze stichting zet zich in voor het verwezenlijken van wensen van ernstig zieke kinderen. A.A.S. helpt Cromax graag een handje bij het inzamelen van geld voor de wensen van deze ‘WensKinderen’. […] Verder lezen »

Zwart gat

De A16 tussen Breda en Rotterdam is één van mijn lievelingswegen. Na zonsondergang is het er nog altijd lekker licht. Pas na de afslag die ik moet nemen om bij het dorp van mijn ouders te komen wordt het donker. Zo donker, dat ik geen hand voor ogen zie. En dat is best lastig tijdens […] Verder lezen »

Be prepared deel 2: 6 Praktische Wintertips

In mijn vorige blog ‘Be prepared: 6 Praktische wintertips’ heb ik een aantal tips gegeven over hoe je zo snel mogelijk van huis kunt vertrekken als het heeft gevroren. Natuurlijk is het niet alleen belangrijk dat je veilig en snel de weg op kunt, maar ook dat je veilig van A naar B rijdt. Dat […] Verder lezen »

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2019

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl