NH1816 Schadeherstel 

Schade aan uw auto, en bent u verzekerd bij NH1816? Dan bent u altijd welkom bij onze A.A.S. Schadeherstelbedrijven.


NH1816 schadeherstelbedrijf zoeken?

Heeft u schade aan uw auto en heeft u een autoverzekering bij NH1816? Dan bent u bij A.A.S. Schadeherstel aan het juiste adres. Wij zijn trotse partner van NH1816 en met 95 autoschadeherstelbedrijven in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. U kunt uw schade gemakkelijk online melden of een vestiging bij u in de buurt opzoeken en telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag weer op weg!

Wat te doen bij schade?

Schade, en nu? Als u schade heeft kan het lastig zijn om te bepalen wat nu de vervolgstappen zijn. Bekijk ons stappenplan om u op weg te helpen. U kunt de schade direct online melden via onze website of u kunt de dichtstbijzijnde vestiging bellen.

Lees meer

Waarom een A.A.S. autoschadebedrijf?

  • Trotse partner van NH1816 
  • Met 95 vestigingen altijd in de buurt
  • Vier jaar garantie op het herstel
  • Klanten beoordelen onze bedrijven gemiddeld met een 8,9
  • Uw auto wordt Aantoonbaar Veilig hersteld

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij u in de buurt!

NH1816 Schadeherstel

Autoschade kan iedereen overkomen, of het nu gaat om kleine of grote schades. Het is nooit leuk en u wilt zo snel mogelijk weer op weg zonder schade. Wij, als NH1816 autoschadeherstelbedrijf, herstellen alle vormen van autoschade of autoruitschade. Met 95 aangesloten schadeherstelbedrijven verspreid door heel Nederland, zijn wij altijd dichtbij en staan wij klaar om u te helpen. Wij ontzorgen u graag bij schade aan uw auto en nemen de gehele schade-afhandeling van u over. Dit voorkomt een hoop onnodige zorgen. Wij hanteren hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle A.A.S. schadeherstelbedrijven hoogstaande kwaliteit en service leveren.

NH1816 autoschade

Schade aan uw auto en heeft u een autoverzekering bij NH1816? Afhankelijk van de situatie en hoe u verzekerd bent bekijken we samen met u wie de schade gaat vergoeden. Was u betrokken bij een ongeval en bent u niet schuldig? Dan zal NH1816 de autoschade claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Was u zelf schuldig of heeft u zelf schade veroorzaakt aan uw auto? Afhankelijk van hoe u bent verzekerd kunt u de schade claimen of betaalt u de schade (deels) zelf. Wij helpen u graag de verschillende opties op een rij te zetten.

Voordelen van herstel bij een NH1816 schadebedrijven:

  • Gegarandeerde herstel kwaliteit: ons schadeherstel voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Lees meer over Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S.
  • Maak gebruik van onze kosteloze haal- en brengservice. Wij halen uw auto op en nemen, indien gewenst, vervangend vervoer  voor u mee.
  • Tijdens het herstel kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. U kunt kiezen voor een leenauto of een (soms elektrische) leenfiets;
  • Er geldt 4 jaar BOVAG garantie op het uitgevoerde herstelwerk;
  • U betaalt geen, of een verlaagd, eigen risico (dit hangt af van uw polisvoorwaarden).

Kortom, zoekt u een NH1816 Schadeherstel bedrijf? Dan bent u bij A.A.S. Schadeherstel op het juiste adres. Sla een fysieke intake over en meld uw schade direct online.

 A.A.S. Schadeherstel

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstelbedrijven en heeft een landelijk gespreid netwerk van 95 vestigingen. U kunt bij een A.A.S. schadeherstelbedrijf terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstelbedrijven zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw wensen en verwachtingen te overtreffen. Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 8.9.

Wij helpen u weer op weg bij (auto)schade

Bent u verzekerd bij NH1816 voor autoschade? Dan kunt u terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan uw auto te laten herstellen. Als NH1816 schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heeft u autoschade?

Onze vakmensen helpen u graag

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel