Interpolis schadeherstel 

Schade aan uw auto, en bent u verzekerd bij Interpolis? Dan bent u altijd welkom bij onze A.A.S. schadeherstel bedrijven.


Interpolis schadeherstelbedrijf zoeken?

Heeft u schade opgelopen aan uw auto? Ongeacht hoe groot of klein de schade is, schade oplopen aan uw auto is nooit prettig. Daarnaast bent u mogelijk ook erg geschrokken. Maakt u zich verder geen zorgen, wij helpen en ontzorgen u graag.

Bent u verzekerd bij Interpolis voor autoschade? Dan kunt u terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan uw auto te laten herstellen. Als Interpolis schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

U kunt altijd terecht bij een van onze gekwalificeerde herstelbedrijven.

Met 95 vestigingen in Nederland zijn wij altijd in de buurt. Wij, als Interpolis autoschadeherstelbedrijf, herstellen alle vormen van autoschade of autoruitschade. Afhankelijk van de situatie en hoe u verzekerd bent bekijken we samen met u wie de schade gaat vergoeden. Was u betrokken bij een ongeval en bent u niet schuldig? Dan zal Interpolis de autoschade claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Was u zelf schuldig of heeft u zelf schade veroorzaakt aan uw auto? Afhankelijk van hoe u bent verzekerd kunt u de schade claimen of betaald u de schade (deels) zelf. Wij helpen u graag de verschillende opties op een rij te zetten.

Digitaal mijn schade melden

Lees meer

Waarom een A.A.S. autoschadebedrijf?

 • Trotse partner van Interpolis schadeherstel 
 • Met 95 vestigingen altijd in de buurt
 • Vier jaar garantie op het herstel
 • Klanten beoordelen onze bedrijven gemiddeld met een 8,9
 • Uw auto wordt Aantoonbaar Veilig hersteld

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij u in de buurt!

Wat te doen bij schade?

Meld uw schade eenvoudig en snel bij één van onze vestigingen. Bekijk hier ons stappenplan “Wat te doen bij Autoschade?” of zoek direct een A.A.S. schadeherstelbedrijf bij u in de buurt. U kunt de schade aan uw auto direct online melden bij de desbetreffende vestiging óf u kunt telefonisch de schade melden, het is maar net wat uw voorkeur heeft.

Voordelen van herstel bij een A.A.S. bedrijf

 • Gegarandeerde herstel kwaliteit: ons schadeherstel voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Lees meer over Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S.
 • Maak gebruik van onze kosteloze haal- en brengservice. Wij halen uw auto op en nemen, indien gewenst, vervangend vervoer voor u mee.
 • Tijdens het herstel krijgt u kosteloos vervangend vervoer. U kunt kiezen voor een leenauto of een (soms elektrische) leenfiets; *
 • Onze schadeherstelbedrijven hebben allemaal een wachtruimte met gratis wifi waar u kunt wachten, indien mogelijk;
 • Er geldt 4 jaar BOVAG garantie op het uitgevoerde herstelwerk;
 • U betaalt geen, of een verlaagd, eigen risico (dit hangt af van uw polisvoorwaarden).


Zoekt u dus een Interpolis bedrijf of reparateur? Zoek de voor u dichtstbijzijnde A.A.S. vestiging en meld uw schade direct online of neem telefonisch contact op met de desbetreffende vestiging. Wij helpen u graag weer veilig en zonder schade op weg!

Zoek een vestiging

Wij helpen u weer op weg bij (auto)schade

Bent u verzekerd bij Interpolis schadeherstel voor autoschade? Dan kunt u terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan uw auto te laten herstellen. Als Interpolis schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heeft u autoschade?

Onze vakmensen helpen u graag

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel