Centraal Beheer

Heeft u auto- of autoruitschade en bent u verzekerd bij Centraal Beheer? Wij helpen u graag als erkend Centraal Beheer reparateur.


Heeft u een autoverzekering bij Centraal Beheer? Voor alle schade aan uw auto bent u bij A.A.S. Schadeherstel aan het juiste adres.

Centraal Beheer schadeherstelbedrijf zoeken?

Met 95 vestigingen in Nederland zijn wij altijd in de buurt.

Zoek een vestiging

Het oplopen van schade aan uw auto is nooit prettig. Naast de schade aan uw auto bent u mogelijk ook erg geschrokken. Maakt u zich verder geen zorgen, wij helpen en ontzorgen u graag. Onze schadeherstel bedrijven zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Lees meer

Waarom een A.A.S. autoschadebedrijf?

 • Trotse partner van Centraal Beheer
 • Met 95 vestigingen altijd in de buurt
 • Vier jaar garantie op het herstel
 • Klanten beoordelen onze bedrijven gemiddeld met een 8,9
 • Uw auto wordt Aantoonbaar Veilig hersteld

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij u in de buurt!

U kunt altijd terecht bij een van onze gekwalificeerde schadeherstelbedrijven.

Met 95 vestigingen in Nederland zijn wij altijd in de buurt. Wij, als Centraal Beheer autoschadeherstelbedrijf, herstellen alle vormen van autoschade of autoruitschade. Afhankelijk van de situatie en hoe u verzekerd bent bekijken we samen met u wie de schade gaat vergoeden. Was u betrokken bij een ongeval en bent u niet schuldig? Dan zal Centraal Beheer de autoschade claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Was u zelf schuldig of heeft u zelf schade veroorzaakt aan uw auto? Afhankelijk van hoe u bent verzekerd kunt u de schade claimen of betaald u de schade (deels) zelf. Wij helpen u graag de verschillende opties op een rij te zetten.

Wat te doen bij schade?

Meld uw schade eenvoudig en snel bij één van onze vestigingen. Bekijk hier ons stappenplan “Wat te doen bij Autoschade?” of zoek direct een A.A.S. schadeherstelbedrijf bij u in de buurt. U kunt de schade aan uw auto direct online melden bij de desbetreffende vestiging óf u kunt telefonisch de schade melden, het is maar net wat uw voorkeur heeft.

Voordelen van herstel bij een A.A.S. bedrijf

 • Gegarandeerde herstel kwaliteit: ons schadeherstel voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Lees meer over Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S.
 • Maak gebruik van onze kosteloze haal- en brengservice. Wij halen uw auto op en nemen, indien gewenst, vervangend vervoer voor u mee.
 • Tijdens het herstel krijgt u kosteloos vervangend vervoer. U kunt kiezen voor een leenauto of een (soms elektrische) leenfiets; *
 • Onze schadeherstelbedrijven hebben allemaal een wachtruimte met gratis wifi waar u kunt wachten, indien mogelijk;
 • Er geldt 4 jaar BOVAG garantie op het uitgevoerde herstelwerk;
 • U betaalt geen, of een verlaagd, eigen risico (dit hangt af van uw polisvoorwaarden).

Zoekt u dus een Centraal Beheer bedrijf of reparateur? Zoek de voor u dichtstbijzijnde A.A.S. vestiging en meld uw schade direct online of neem telefonisch contact op met de desbetreffende vestiging. Wij helpen u graag weer veilig en zonder schade op weg!

Mijn schade digitaal melden

Wij helpen u weer op weg bij (auto)schade

Bent u verzekerd bij Centraal Beheer voor autoschade? Dan kunt u terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan uw auto te laten herstellen. Als Allianz schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heeft u autoschade?

Onze vakmensen helpen u graag

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel