Wij lopen de Ladiesrun voor Pink Ribbon!

27/06/2016

Samen met onze sponsors hebben we het fantastische bedrag van €3.831 opgehaald voor Pink Ribbon! En alsof we daar niet trots genoeg op zijn, heeft het Ladiesteam van A.A.S. zichzelf uitgedaagd om 5 km te lopen op de Ladiesrun van Utrecht. Daar zijn de teamleden Nicole, José, Selma, Cindy, Conny en Laureen met vlag en wimpel in geslaagd.

A.A.S. Autoschade Nowosielski B.V.

Dankzij Ronald en Martin van A.A.S. Autoschade Nowosielski kwamen wij en onze supporters niets tekort. Zodra we aankwamen na de run gingen de barbecue en muziek gelijk aan. Super gezellig. We hebben zelfs even een polonaise gedaan om onze prestatie te vieren!

Euromobil Nederland B.V.

Door de plensbuien waren we extra blij met het personenbusje van Euromobil Nederland B.V.! Jeroen kon ons door zijn soepele rijstijl op tijd afzetten bij de run zodat we ons niet hoefden te haasten. Ook de supporters konden met het busje mee, zodat ze ons konden aanmoedigen bij de start.

A.A.S. pink ribbon

Sponsors

Zonder onze sponsoren hadden we nooit het fantastische bedrag van €3.831 bij elkaar kunnen krijgen! We zijn ontzettend dankbaar dat alle gevers zich hebben ingezet voor dit waardevolle initiatief.

Ladiesrun

Ondanks het onstuimige weer hadden we er veel zin in. Even was onduidelijk of de run wel door kon gaan vanwege het onweer. Toen het verlossende woord kwam en werd omgeroepen dat de deelnemers in de startvakken mochten gaan staan, waren we er helemaal klaar voor. Eindelijk konden we laten zien waarvoor we hadden getraind. De prachtige eindtijden logen er dan ook niet om. Wat een prachtig resultaat ladies, jullie zijn toppers!

A.A.S. Ladiesrun Utrecht

Supporters

Wat moet een team zonder supporters. Zelfs in de stromende stonden zij langs het parcours om ons aan te moedigen. Grandioos!

Pink Ribbon

Als ladiesteam van A.A.S. staan we 100% achter Pink Ribbon. We hebben dan ook alles uit de kast gehaald om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit initiatief. Want geld is hard nodig voor onderzoek naar de genezing van borstkanker. Jaarlijks krijgen 17.000 mensen de diagnose, dat zijn 41 mensen per dag. Hoewel de overlevingskansen steeds beter worden, sterven er in ons land dagelijks 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte. Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten met als doel de juiste behandeling, optimale begeleiding en een beter leven voor iedere borstkankerpatiënt.

Ga naar onze actiesite: https://acties.pinkribbon.nl/actie/laureen-dekkers


Laureen Dekkers werkt als marketing assistent bij A.A.S. Schadeherstel. Ze houdt zich graag bezig met tekst, taal, inspiratiesessies en social media. Deze passies sluiten perfect aan bij haar marketingfunctie waar het schrijven van blogs, web content en social media teksten onderdeel is van haar takenpakket. Samen met haar collega’s schrijft ze blogs die je kunt lezen op de Blogpagina van A.A.S.

Laureen Dekkers A.A.S.

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2019

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl