18 januari 2019

Doneren door te schrijven: het team van A.A.S. helpt Stichting Make a Wish

Goed doen doet goed

Op het hoofdkantoor van A.A.S. in Breda wordt heel wat afgeschreven. Aantekeningen, telefoonnotities, goede ideeën, we doen aan mapping en brainstormsessies. Gelukkig grijpen we tijdens een (briljante) ingeving nooit mis want we hebben genoeg pennen en notitieblokjes in huis om alles direct te noteren. Gelukkig maar!

Stichting Make a Wish

Deze alledaagse kantoorspulletjes hebben sinds kort een andere dimensie gekregen. Want sinds een aantal weken schrijven we met pennen waarvan de opbrengst naar Stichting Make a Wish gaat. En ook de opbrengst van de notitieblokjes gaat naar deze waardevolle stichting. De Stichting Make a Wish laat al 30 jaar wensen uitkomen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Jaarlijks gaat het om ruim 600 wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar.

Al 30 jaar

Op de website van de stichting lezen we:
In 1989 vervulden wij onze eerste wens. De 10-jarige Cindy wilde zó graag een tv-opname bijwonen van de toen heel populaire serie ‘Zeg ‘ns AA’. Een enthousiaste verpleegster van het Haagse Juliana Kinderziekenhuis meldde haar wens aan. Vrienden van de stichting fietsten het geld bij elkaar. Cindy mocht als een echte filmster naar de studio én op de foto met ‘Mien Dobbelsteen’. De rest is geschiedenis.

Het is nu dertig jaar later. Het verhaal van Cindy heeft nog steeds impact. Net zoals de verhalen van Thijn zijn stoere jongensdag, musicalster Fulco, koningin Iris en álle andere kinderen met een ernstige ziekte. Met ruim 400 vrijwilligers realiseren we jaarlijks meer dan 600 wensen. Het laten uitkomen van wensen verandert levens. Dat is wat Make-A-Wish Nederland al 30 jaar doet. Maar dit kunnen we niet alleen: we hebben jouw hulp hier hard bij nodig. Want met jouw hulp kun je ze vertrouwen en kracht geven voor de toekomst.

www.makeawishnederland.org

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel