15 oktober 2018

A.A.S. levert gebruikte cartridges in voor Stichting AAP

Goed doen doet goed

Stichting AAP is een organisatie die zich richt op het dierenwelzijn van apen en andere exotische dieren. Veel van de dieren die bij Stichting AAP binnen worden gebracht hebben geen dierwaardig leven gehad en/of zijn slachtoffer van smokkelpraktijken. Bij Stichting AAP wordt op een duurzame manier het welzijn van al deze opgevangen dieren verbeterd. Het uiteindelijke doel is om een geschikt adres te vinden waar zij de rest van hun leven onder goede omstandigheden kunnen doorbrengen.

Om aan deze missie een steentje bij te dragen staan op het hoofdkantoor van A.A.S. inzamelbakken waar de gebruikte cartridges worden bewaard. Zodra ze vol zijn, haalt Stichting AAP ze op en met het geld dat vrijkomt kan de stichting dieren helpen op weg naar een betere toekomst. En dat is hard nodig!

Verzorging

De dieren die bij Stichting AAP binnenkomen zijn vaak verwaarloosd, zowel qua verzorging als sociale omgeving. Bij AAP krijgen zij de professionele zorg die zij nodig hebben, zodat ze weer ‘dier’ kunnen zijn. Deze verzorging is onder te verdelen in drie categorieën: veterinaire zorg, voeding en gedrag.

Het uiteindelijke doel is om de dieren die AAP opvangt te herplaatsen naar een geschikt adres waar ze de rest van hun leven onder goede omstandigheden kunnen doorbrengen. Gerenommeerde dierenparken in binnen- en buitenland bewijzen regelmatig een geschikt nieuw thuis voor de herstelde dieren te zijn. De herplaatste dieren blijven altijd eigendom van Stichting AAP.

Permanente huisvesting

Niet alleen wordt op deze manier goede permanente huisvesting voor de tijdelijk opgevangen dieren gerealiseerd, ook de plek die bij AAP door het vertrek van deze dieren vrijkomt, kan worden gebruikt voor het opvangen van nieuwe dieren die onze hulp hard nodig hebben. Door middel van deze werkwijze kan AAP haar kerndoel bewerkstelligen: zoveel mogelijk dieren helpen aan een betere toekomst!

Cartridges en mobieltjes

Oude mobieltjes en cartridges kunnen het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren vraagt Stichting AAP je lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

bron:www.aap.nl

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel