10 januari 2020

A.A.S. Autoschadebedrijf Pauwels sponsort zorgbus

Goed doen doet goed

In Druten vinden we aan de Nijverheidsweg twee bedrijven van Antoon Pauwels: een schadeherstelbedrijf en pal ernaast een bedrijf waar uitsluitend tweedehands onderdelen van Audi worden verkocht. Het schadeherstelbedrijf is aangesloten bij A.A.S.; een landelijke keten van schadeherstelbedrijven. Antoon Pauwels sponsort samen met het hoofdkantoor van A.A.S. een zorgbus voor zorgcentra de Betuwe.

Maatschappelijk betrokken

Deze zorgbus is niet de eerste bus die wordt gesponsord. Al eerder sponsorde Antoon Pauwels een bus voor een zorgorganisatie in de regio. Daarnaast draagt hij regelmatig bij aan lokale evenementen zoals een Sinterklaasfeest of een sponsorloop. “Ik vind het belangrijk om lokaal een steentje bij te dragen, wat er in de buurt gebeurt is belangrijk. Deze zorgbus zorgt ervoor dat mensen mee kunnen doen aan activiteiten en dat zij zich kunnen verheugen op leuke uitjes. Dat alleen al is de moeite waard.”

Zorgcentra De Betuwe

Zorgcentra De Betuwe beschikt over een 9-persoons rolstoelbus. De bus wordt gebruikt voor dagjes uit voor de cliënten van deze zorgorganisatie. Ook uitstapjes naar bijvoorbeeld familie worden met deze bus gemaakt. De naam die aan deze bus is gegeven ‘Betuwe Uit Bus’ dekt dan ook geheel de lading! In samenwerking met de Stichting MVI werd de bus in 2016 in gebruik genomen. Een grote groep sponsoren maakt de bus mogelijk, waaronder A.A.S. Autoschadebedrijf Pauwels.

Stichting MVI

A.A.S. is officieel MVO partner van de Stichting MVI: mobiliteit voor iedereen. De stichting MVI levert, tegen een kleine maandelijkse bijdrage, gloednieuwe bussen aan zorgorganisaties zoals Zorgcentra De Betuwe.

Meer informatie?

https://www.autoschadepauwels.nl
https://www.stichtingmobiliteitvooriedereen.nl
https://www.zorgcentradebetuwe.nl

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel