6 november 2020

Goed licht, beter zicht!

Actie

We zitten midden in het najaar en dat merk je. Het is vroeg donker en daarnaast kan het onstuimiger qua weer zijn, met regenbuien of een dichte mist. Goed zicht is hierbij natuurlijk ontzettend belangrijk en je koplampen spelen hierin een cruciale rol. Goed licht betekent immers beter zicht. Zowel voor jezelf als voor je mede weggebruikers. En dat rijdt toch een stuk lekkerder!

Doffe koplampen
Doffe koplampen zorgen ervoor dat je eigen zicht wordt verminderd en dat je auto minder zichtbaar is op de weg. Bovendien kunnen doffe koplampen afgekeurd worden bij een APK-keuring. Koplampen worden dof omdat ze tegenwoordig gemaakt worden van een transparante kunststof met een coating laag. Deze coating dient als deklaag ter bescherming van de koplamp. De coating wordt in de loop van de tijd dof, raakt beschadigd of verkleurt.

Veilig Verkeer Nederland
A.A.S. is sinds 2014 partner van Veilig Verkeer Nederland. Ook zij onderstrepen het belang van goed zicht in deze tijd van het jaar. Rob Stomphorst, woordvoerder van Veilig Verkeer Nederland, zegt hierover: “Het belang van het voeren van goede verlichting is er een van levensbelang. Als automobilist, als scooterrijder en als fietser. In het donker gebeuren meer verkeersongelukken en al helemaal als het ook nog eens slecht weer is met slecht zicht. Alle hens aan dek dus voor een optimale verlichting”.

Speciale aanbieding
Omdat er geen betere tijd is om je koplampen onder handen te nemen dan nu, hebben wij een mooie aanbieding voor je! Als je nu een afspraak maakt met een A.A.S. schadehersteller bij jou in de buurt kun je tegen een aantrekkelijk kortingstarief je koplampen laten polijsten. Het resultaat is zodanig dat de herstelde koplampen niet van gloednieuwe koplampen te onderscheiden zijn!

Behandeling koplampen
Na het reinigen van de doffe koplamp, wordt de beschadigde coating laag zorgvuldig verwijderd met speciaal schuurmateriaal. Dit heeft als voordeel dat de nieuwe laag uitstekend hecht. Vervolgens brengen we een nieuwe coating laag aan die tevens UV bestendig is. Vaak zijn beide koplampen dof (minder helder) geworden. Kleine krasjes worden tijdens deze behandeling ook verwijderd, mochten deze aanwezig zijn. Let op: zit er een scheur of barst in de koplamp? In dit geval is de koplamp niet meer te herstellen en zal deze vervangen moeten worden

A.A.S.
A.A.S. is een coöperatie van 87 aangesloten schadeherstelbedrijven, door heel Nederland. Het hoofkantoor is gevestigd in Breda.

 

www.aas-dagherstel.nl

www.vvn.nl

Deel dit artikel via

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel