ANWB schadeherstel 

Schade aan je auto, en ben je verzekerd bij ANWB? Dan ben je altijd welkom bij onze A.A.S. schadeherstel bedrijven.


ANWB schadeherstelbedrijf zoeken?

Op zoek naar een ANWB schadeherstelbedrijf? Als je schade aan je auto hebt en een autoverzekering bij ANWB, dan zijn wij trots partner van ANWB. Met meer dan 90 autoschadeherstelbedrijven verspreid over Nederland, zijn we altijd in de buurt. Je kunt je schade eenvoudig online melden of een vestiging in de buurt zoeken en telefonisch contact opnemen. We helpen je graag weer op weg!

Digitaal mijn schade melden

Wat te doen bij schade?

Als je schade hebt, kan het soms lastig zijn om te weten wat de vervolgstappen zijn. Bekijk ons stappenplan om je op weg te helpen. Je kunt de schade direct online melden via onze website of de dichtstbijzijnde vestiging bellen.

Lees meer

Waarom een A.A.S. autoschadebedrijf?

 • Trotse partner van ANWB schadeherstel 
 • Met 95 vestigingen altijd in de buurt
 • Vier jaar garantie op het herstel
 • Klanten beoordelen onze bedrijven gemiddeld met een 8,9
 • Je auto wordt Aantoonbaar Veilig hersteld

Vind een A.A.S. autoschadeherstelbedrijf in de buurt

A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie waarbij 95 autoschadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt!

ANWB Schadeherstel

Autoschade kan iedereen overkomen, of het nu kleine of grote schades betreft. We begrijpen dat je zo snel mogelijk weer de weg op wilt zonder schade. Als ANWB autoschadeherstelbedrijf staan we voor je klaar om alle vormen van autoschade of autoruitschade te herstellen. Met vestigingen door heel Nederland zijn we altijd in de buurt. We ontzorgen je graag bij schade aan je auto en nemen de gehele schadeafhandeling van je over. Dit voorkomt een hoop onnodige zorgen. We hanteren hoge kwaliteits- en veiligheidseisen, waardoor we garanderen dat alle A.A.S. schadeherstelbedrijven hoogstaande kwaliteit en service leveren.

ANWB Autoschade

Heeft jouw auto schade en heb je een autoverzekering bij ANWB? Afhankelijk van de situatie en hoe je verzekerd bent, bekijken we samen met jou wie de schade gaat vergoeden. Ben je betrokken geweest bij een ongeval waarbij je niet schuldig bent? In dat geval zal ANWB de autoschade claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Ben je zelf schuldig aan het ongeval of heb je zelf schade aan je auto veroorzaakt? Afhankelijk van je verzekeringsvoorwaarden kun je de schade claimen of draag je zelf (deels) de kosten. We helpen je graag bij het overzichtelijk maken van de verschillende opties.

Voordelen van herstel bij ANWB schadebedrijven:

 •  Gegarandeerde herstelkwaliteit: ons schadeherstel voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de fabrikant en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Lees meer over Aantoonbaar Veilig Herstel van A.A.S.
 • Maak gebruik van onze kosteloze haal- en brengservice. We halen je auto op en nemen, indien gewenst, vervangend vervoer voor je mee.
 • Tijdens het herstel kun je gebruikmaken van vervangend vervoer. Je kunt kiezen voor een leenauto of een (soms elektrische) leenfiets.
 • Er geldt 4 jaar BOVAG garantie op het uitgevoerde herstelwerk.
 • Je betaalt geen, of een verlaagd, eigen risico (dit hangt af van je polisvoorwaarden).
 • Kortom, zoek je een ANWB Schadeherstelbedrijf? Dan ben je bij A.A.S. Schadeherstel aan het juiste adres. Sla een fysieke intake over en meld je schade direct online.

A.A.S. Schadeherstel

A.A.S. is een coöperatie van schadeherstelbedrijven en heeft een landelijk gespreid netwerk van 95 vestigingen. Je kunt bij een A.A.S. schadeherstelbedrijf terecht voor elke schade aan je auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstelbedrijven zijn zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om je op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en je wensen en verwachtingen te overtreffen. Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 8.9.

Wij helpen je weer op weg bij (auto)schade

Ben je verzekerd bij ANWB schadeherstel voor autoschade? Dan kan je terecht bij een van onze schadeherstelbedrijven om de schade aan jouw auto te laten herstellen. Als ANWB schadeherstelbedrijf doen wij er alles aan om je zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te sturen!

Heb je autoschade?

Onze vakmensen helpen je graag

Doorzoek de website van A.A.S. Schadeherstel