Collecte voor kinderen met een handicap NSGK en Lotje & Co

10/11/2016

NSGK en Lotje & Co collecteren van 14 t/m 19 november 2016, door heel Nederland

Duizenden vrijwilligers gaan binnenkort weer op pad om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap. Ook bij de schadeherstelbedrijven van A.A.S. komt er op de balies een collectebus te staan tijdens de landelijke collecteweek van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) en Lotje & Co van 14 t/m 19 november 2016.


Gewoon kind zijn

In onze samenleving zijn veel drempels waardoor kinderen en jongeren met een handicap niet gewoon kunnen meedoen. Veel kinderen met een handicap gaan bijvoorbeeld naar aparte scholen. Of ze gaan helemaal niet naar school. De speeltuin in de buurt is voor hen vaak niet toegankelijk, evenmin als de sportclub, de theatercursus of de arbeidsmarkt. Daardoor staan zij vaak aan de zijlijn. NSGK en Lotje helpen om deze drempels uit de weg te ruimen. Zodat zij gewoon kunnen spelen, leren, wonen en werken, sámen met niet-gehandicapte leeftijdgenoten.


Vrijwilligers

NSGK en Lotje & Co kunnen dit werk doen dankzij de hulp van vele donateurs en vrijwilligers, die zich daarvoor belangeloos inzetten. Zoals vrijwilliger Louis van Veen zegt: ‘Het idee dat ik gehandicapte kinderen kan helpen aan een beetje extra geluk in een toch vaak lastig leven geeft me veel voldoening.’

Ook in uw regio

Met de opbrengst van de collecte steunen NSGK en Lotje projecten voor kinderen en jongeren met een handicap in heel Nederland. Wilt u weten wat NSGK in uw regio doet? Op de website www.nsgk.nl ziet u recent ondersteunde projecten op een landkaart. Wanneer u inzoomt op uw woonplaats, ziet u welke NSGK-projecten daar mede mogelijk worden gemaakt dankzij uw steun.


Collectant gemist?

Heeft u geen collectant aan de deur gehad (of bent u niet bij een A.A.S. bedrijf geweest) maar wilt u toch een bijdrage overmaken? Dat kan door de letters NSGK te sms-en naar nummer 4333 (eenmalige gift van €2,50), of met een online donatie via www.nsgk.nl. NSGK is in het bezit van het CBF-keurmerk. Dit garandeert dat ze op een verantwoorde manier omgaat met de giften die zij ontvangt.

Goed doen doet goed collecteweek nsgknsgk A.A.S. collecteweek lotje & co A.A.S. collecteweek

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2019

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl