Organisatie

Bij het landelijk gespreide A.A.S. netwerk van meer dan 80 deskundige schadeherstelbedrijven kunt u terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. Wij zien het als onze missie om u op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn op al onze locaties.

Door onszelf continu te optimaliseren willen wij uw wensen en verwachtingen overtreffen. Daar halen wij onze motivatie uit. Hierbij zijn een luisterend oor en heldere communicatie vanzelfsprekend.

Kernwaarden

100% Ontzorgen

Bij schade wilt u graag zo snel mogelijk geholpen worden. Onze schadeherstellers begrijpen dit. Zij ontzorgen u waar mogelijk om u zo vlot en prettig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

100% Klantgedreven

Onze grootste drijfveer is het waarmaken en overtreffen van uw verwachtingen. U verdient namelijk de beste service en kwaliteit.

100% Vakmanschap

Bij A.A.S. doen we waar we goed in zijn: het herstellen van schade. Door middel van trainingen, transparante communicatie en een innovatieve aanpak is onze kennis altijd up-to-date.

100% Betrokken

Ondernemen betekent voor ons het leveren van een bijdrage aan milieu en maatschappij. Hierbij leggen we de nadruk op duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Missie & Visie

Missie

Als schadeherstelketen met de hoogst beoordeelde klantwaardering is onze grootste drijfveer het waarmaken en overtreffen van klantverwachtingen.

Visie

Klantgerichtheid, maatschappelijke betrokkenheid, vakmanschap en ontzorgen zijn onze belangrijkste pijlers. We willen iedereen, op elk gewenst moment, snel en prettig van dienst zijn. A.A.S. vindt namelijk dat haar klanten de beste service en kwaliteit verdienen. Dit realiseren we door middel van duidelijke en transparante communicatie met onze schadeherstellers en zakelijke partners. Een innovatieve en doelgerichte aanpak vormt hierbij de leidraad.

Het team van A.A.S.

Het team van A.A.S. bestaat uit gemotiveerde professionals die zich inzetten voor het verwezenlijken van de missie en de visie van A.A.S. Hieronder kunt u kennis maken met dit enthousiaste team.

Anja Koolen A.A.S. Schadeherstel

Anja Koolen Medewerker Financiële Administratie

Astrid Nieuwkerk A.A.S. Schadeherstel

Astrid Nieuwkerk Hoofd Secretariaat

Carola Hampel A.A.S. Schadeherstel

Carola Hampel

Cindy van Kleef A.A.S. Schadeherstel

Cindy van Kleef Commercieel Accountmanager

Claudia Slegter Sales Manager

Conny Ruiten A.A.S. Schadeherstel

Conny Ruiten

Denise van Driel A.A.S. Schadeherstel

Denise van Driel Sales Manager

Jeroen Smit A.A.S. Schadeherstel

Jeroen Smit Accountmanager KPI

José Siemons A.A.S. Schadeherstel

José Siemons Marketing Manager

Marco van Voorthuizen A.A.S. Schadeherstel

Marco van Voorthuizen Operationeel Directeur

Nicole Spenkelink A.A.S. Schadeherstel

Nicole Spenkelink Algemeen Directeur

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2017

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl