Nieuws

12 A.A.S. schadeherstellers genomineerd door FOCWA voor klantvriendelijkste schadeherstelbedrijf

De FOCWA Schadeherstel award is een gloednieuwe prijs die dit jaar voor het eerst is uitgereikt aan het klantvriendelijkste schadeherstelbedrijf van de provincie. Per provincie werden er drie schadeherstellers genomineerd, waarbij 12 A.A.S. schadeherstellers zijn gekozen, door het hele land. In Drenthe stond het al vast dat we zouden winnen omdat daar alle genomineerden A.A.S. […] Verder lezen »

Transitie naar toekomstig bestuursmodel A.A.S.

Eind dit jaar zal Arnold Hagen de voorzittershamer van Allround Automotive Solutions (A.A.S.) overdragen aan Michiel Westerhof. Hagen, een van de grondleggers van A.A.S., is 10 jaar voorzitter geweest. Westerhof is nu nog secretaris in het bestuur van A.A.S., een functie die hij sinds mei 2014 bekleedt. De aanstelling van Westerhof als externe voorzitter betekent […] Verder lezen »

Nicole Spenkelink A.A.S.

Spenkelink (A.A.S.): ‘Ik voel mezelf nog steeds geen directeur’

‘In Den Haag staat ons schadebedrijf van de toekomst.’ Nicole Spenkelink is de spin in het web bij de jubilerende coöperatie A.A.S. Schadeherstel. De directeur van het eerste uur droeg haar ‘kindje’ onlangs – na een hectisch jaar van enorme groei – gedeeltelijk over aan een nieuwe directeur operations. ‘Het heeft even geduurd voordat ik […] Verder lezen »

collecteweek nsgk A.A.S.

Collecte voor kinderen met een handicap NSGK en Lotje & Co

NSGK en Lotje & Co collecteren van 14 t/m 19 november 2016, door heel Nederland Duizenden vrijwilligers gaan binnenkort weer op pad om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap. Ook bij de schadeherstelbedrijven van A.A.S. komt er op de balies een collectebus te staan tijdens de landelijke collecteweek van NSGK […] Verder lezen »

Open dag A.A.S. 8 oktober

Zaterdag 8 oktober: Open Dag bij A.A.S. in Dordrecht, Den Haag en Den Bosch

Demonstraties en workshops in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Allround Automotive Solutions (A.A.S.) organiseert zaterdag 8 oktober a.s. een Open Dag op drie locaties: A.A.S. Dubbeldam Schade in Dordrecht, de Dames van Hurkmans in Den Bosch en de ‘flagship store’ van de coöperatie: A.A.S. Schadeherstel Forepark in Den Haag. In samenwerking met partner Veilig Verkeer […] Verder lezen »

64% autobezitters vindt het belangrijk dat auto schadevrij is

46% heeft nog nooit gehoord van ‘spotrepair; 39% nog nooit van ‘uitdeuken zonder spuiten’ Bijna tweederde van de autobezitters vindt het belangrijk dat hun eigen auto schadevrij is, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. Van degenen die de afgelopen twee jaar schade hebben gehad, laat echter de helft de schade niet herstellen. Als […] Verder lezen »

A.A.S. viert 10-jarig bestaan met jubileumprogramma

Met hoofdrol voor MVO platform AAS Goed doen, doet goed! Op 6 december 2016 is het exact 10 jaar geleden dat de oprichtingsakte werd getekend en A.A.S. Schadeherstel het levenslicht zag. Nicole Spenkelink, algemeen directeur A.A.S.: “Deze mijlpaal willen we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. We zijn trots op hetgeen we samen met de […] Verder lezen »

Cw0.nl gaat Duits rijden verzekeren

Volgende week brengt het nieuwe verzekeringslabel Cw0.nl een verzekering op de markt die speciaal is gericht op eigenaren van Duitse auto’s in het duurdere segment. De nieuwe polis moet de serviceverlangende maar ook prijsbewuste liefhebber van Duitse degelijkheid verleiden over te stappen. De reguliere markt voor autoverzekeringen is volgens mede-initiatiefnemer Jan Heuvel wat al te […] Verder lezen »

Dubbeldam Schade viert 50-jarig jubileum

Symposium voor genodigden op 2 juni en Open Dag voor iedereen op 4 juni Dubbeldam Schade bestaat 50 jaar: in 1966 startte Chris Dubbeldam zijn autoschadebedrijf aan de rand van de rivier de Merwede. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming, actief in de schadeherstelbranche en in de maakindustrie. “Dit jubileum is voor […] Verder lezen »

De Dames van Hurkmans openen autobedrijf voor en door vrouwen

Nieuwe ‘autoboutique’ in Den Bosch biedt A.A.S. Dagherstel aan Dit pinksterweekeinde openen Janita en Mariëlle Hurkmans de eerste full service autogarage in Nederland, die zich richt op vrouwen, onder de naam: De Dames van Hurkmans. Met schadeherstel, onderhoud en verkoop van occasions biedt deze ‘autoboutique’ een totaal dienstenpakket voor alle automobilisten, maar vooral voor vrouwelijke […] Verder lezen »

A.A.S. Schadeherstel | Copyright 2006 - 2017

Ontwerp & realisatie – DDK + Internetbureau Studio September

A.A.S. Schadeherstel

Stadionstraat 1c
4815 NC Breda

076 – 5232530

info@aas-schadeherstel.nl